باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- قهرمان شاهی گفت : تعزیرات حکومتی به عنوان یک مرجع شبهقضایی سازمان رسیدگی کننده به پروندههای تخلفات اقتصادی، قاچاق کالا و ارز، بهداشت و دارو و درمان است.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه پروندههای که توسط سازمان جهاد کشاورزی، بسیج اصناف، اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت و در مجموع ۲۰ مرجع، سازمان شاکی و کاشف تشکیل میشود در تعزیرات رسیدگی میشود.
در سال ۱۴۰۰ تا به امروز نزدیک به ۲۱ هزار پرونده کالا و خدمات در تعزیرات برای رسیدگی مطرح شده که حدود ۲ هزار و ۹۰۰ پرونده از این تعداد قاچاق کالا و ارز و حدود یکهزار پرونده بهداشتی اعم از داروخانهها، پزشکان، بیمارستانها بوده است.
آمار پروندهها در مقایسه با آمار پارسال افزایشیست که نشان دهنده نظارتهای بیشتر است؛ در حوزه کالا و خدمات ۶۰ درصد افزایش آمار، در حوزه بهداشتی که متأثر از شرایط کرونایی است ۳۱ افزایش و در حوزه قاچاق هم افزایش پرونده را داریم.
در حوزه مبارزه با عمده تخلفات مانند بحث نان که قوت غالب مردم است یکهزار و ۷۰۰ پرونده کالا و خدمات در این حوزه تشکیل شده و تخلفات گوشت مرغ و عرضه مرغ زنده خارج از شبکه ۷۳۲ پرونده و سه میلیارد تومان محکومیت این حوزه بوده است.
اولویت بازرسیها بحث احتکار است، البته تعزیرات به هیچ وجه به جزای نقدی اکتفا نمیکند اخیر با همکاری دادستانی در راستای کالاهای مایحتاج مردم واحدهای پر تخلف علاوه بر محکومیتهای تعزیراتی پلمب و نصب پلاکارد هم اعمال میشود .
انتهای پیام/د