باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - رامین حاتمی گفت: در طرح ضربتی افزایش تولید گاز طی دوره زمانی پنج ساله (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۵) از میدانهای هالگان، سفیدزاخور، سفیدباغون، آغار، دی، ارم، گردان، خارتنگ، مدار و پازن حفاری ۹۰ حلقه چاه جدید و ۱۷ حلقه چاه تعمیری در دستور کار قرار دارد.
او در رابطه با تعداد چاههای تعمیری طی دوره زمانی یاد شده گفت: در حوزه عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، تعداد ۶۲ حلقه چاه در میدانهای گازی آغار، نار، کنگان، تابناک، هما، شانول، وراوی و سرخون تعمیر خواهد شد.
حاتمی، در رابطه با میزان تولید نفت و گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی طی ۱۱ ماه نخست امسال، گفت: این شرکت، طی این مدت در مجموع حدود ۴۰ میلیارد و ۸۶۰ میلیون متر مکعب گاز، ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه میعانات گازی و یک میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه نفت تولید، فراتر از تعهدات تکلیفی عمل نموده و در این بازه زمانی، میانگین تولید واقعی گاز در میادین ۹ گانه، برابر با ۱۲۹ میلیون متر مکعب در روز بوده و از ابتدای آذر ماه تا پایان بهمن به ۱۵۸ میلیون متر مکعب در روز افزایش یافته است.
او، درباره پیش بینی تولید روزانه گاز در شرکت زاگرس جنوبی در سال ۱۴۰۱ گفت: بر اساس برنامه ابلاغی از سوی شرکت ملی نفت ایران، میانگین تولید گاز در هشت ماه نخست سال آینده ۱۲۵ میلیون متر مکعب در روز و در چهار ماه پایانی به ۱۶۲ میلیون متر مکعب در روز میرسد.
حاتمی گفت: طی شش ماهه امسال با وجود تنگناها و محدودیت شیوع گسترده ویروس کرونا، شرکت زاگرس جنوبی، توانسته به همت و تلاش همکاران به ویژه در بخشهای فنی، عملیاتی و پشتیبانی با انجام تعمیرات اساسی واحدهای عملیاتی و خطوط لوله به میزان ۱۹۰ هزار نفر ساعت کار و همچنین آماده سازی توربینهای ایستگاه تقویت فشار گاز نار، مهیای تامین گاز زمستانی باشد.
او گفت: ۴۰ هزار مورد نمونه گیری و آزمایش نفت و گاز، دو هزار عملیات درون چاهی و برون چاهی، تعمیرات خطوط لوله به میزان سه کیلومتر، تعمیرات اساسی فرآیندی سروستان و سعادت آباد، توپک رانی مستمر خطوط لوله ۴۲ و ۳۶ اینچ، تعمیرات لخته گیرهای دالان و مرکز خیرگو و تعمیرات شش مبدل حرارتی پالایشگاه دالان تنها بخشی از فعالیتهای صورت گرفته طی ۱۱ ماه اخیراست.
رییس هیات مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: در این زمینه مواردی همچون افزایش تولید از میدان آغار به میزان ۲۰ میلیون متر مکعب در روز، توسعه پالایشگاه فراشبند، بازآرایی ایستگاه تقویت فشار گاز نار، احداث ایستگاههای تقویت فشار گاز کنگان، هما، وراوی، سرخون و پروژه احداث مرکز تفکیک تابناک را شامل میشود.
حاتمی، در پایان با تقدیر از زحمات و تلاشهای شبانه رزوی همکاران ستاد و شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در انجام تعهدات تولید تکلیفی و تامین سوخت زمستانی، بر حفظ آمادگی این شرکت در مواجهه با سرما و افزایش تقاضای مصرف تا پایان اسفندماه تاکید کرد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، بزرگترین شرکت زیر مجموعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به شمار میرود؛ در حال حاضر این شرکت با دارا بودن ۹ میدان گازی و دو میدان نفتی فعال در گستره عملیاتی استانهای فارس، بوشهر و هرمزگان فعالیت میکند.
انتهای پیام/