باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - منصور امیریان گفت: این محصول با رعایت استاندارهای صادراتی تولید شده است و کاهوی تولیدی به کشور قطر و سایرکشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: کاهو با توجه به دما و شرایط آب و هوایی باید به مدت ۸۵ تا ۹۰ روز پس از کاشت در مزرعه باقی بماند تا به وزن مناسب برسد.
او گفت: محصول تولیدی در این گلخانه به صورت نشایی کشت شده است و پس از ۷۵ روز به مرحله برداشت رسیده است.
امیریان گفت: این محصول قابل رقابت با سایر محصولات گلخانهای است و بازده اقتصادی بسیار خوبی نیز دارد.
او گفت: مقاومت کاهو نسبت به سرما و تغییرات دمایی بسیار بالا بوده و مناسب کشت در فصول پائیز و زمستان است و میتوان این محصول را یک محصول استراتژیک و صادراتی قلمداد کرد.
کاهو منبع خوبی از ویتامینهای A، K و پتاسیم است که برگهای سبز تیره بیشترین ویتامین A را در خود جای داده اند، همچنین مقادیر زیادی فیبر غذایی پروتئین و مقدار ناچیزی چربی دارد.
انتهای پیام/