باشگاه خبرنگاران جوان ایلام -به گفته علیرضا رئیسی ، طی بازرسیهای انجام شده وضعیت پخت نان در سطح منطفه شهرستان سیروان ساماندهی شده است .
طی بازدیدهای میدانی تعدادی از روستاها و مناطق عشایر نشین شهرستان سیروان فاقد نانوایی و آرد یارانهای دولتی دریافت میکنند.
نان به عنوان بخش اصلی سبدغذایی مردم به شمار میرود و وظیفه دستگاههای ذیربط نظارت مستمر بر نانوایی هاست در تمام فرآیندهای تولید نان، متصدیان نانواییها میبایست استانداردهای لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنیهای غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار و همچنین استفاده از ماسک و رعایت دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند.
انتهای پیام/ د