باشگاه خبرنگاران جوان یزد - معاون راهبری و توسعه خدمات بهزیستی کشور در نشست معاونین بهزیستی استان یزد گفت: اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی، حاشیه نشینی و فضای مجازی و کودکان خیابان مهمترین آسیبهای اجتماعی است که همه نسبت به آن مسئولیت دارند، اما بهزیستی راهبر و پیشگام در این مسئولیت مهم اجتماعی است.
او گفت: استان یزد با اعلام آمادگی نسبت به تدوین برنامه جدی مقابله با آسیبهای اجتماعی میتواند دبیرخانه آسیبهای اجتماعی در استانها شود.
شریفی دوست گفت: استفاده از ظرفیتهای مردمی و هیأتهای مذهبی را در بحث کنترل و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ضروری است.
به گفته او بسیاری از اعضای هیأتهای مذهبی، هم دغدغه اجتماعی دارند و هم از منابع مالی مردمی برخوردار هستند که اگر در مورد آسیبهای اجتماعی و تبعات آن آگاه شوند، بخشی از فعالیتهای خود را وارد این بخش میکنند.
معاون راهبری و توسعه خدمات بهزیستی کشورگفت: ظرفیتهای مردمی و هیأتهای مذهبی بهتر از همه برنامه ریزی و نظارت میکنند و همچنین میتوان از ظرفیتهای گروههای جهادی که میدان کار میخواهند و منبع مالی نیز دارند و جهادی پای کار میآیند استفاده کرد.
او در خصوص فعالیت مراکز مثبت زندگی گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۷۰ هزار پرونده افرادی که از بهزیستی در سراسر کشور خدمات مستمر دریافت میکنند در مراکز مثبت زندگی توزیع شده است.
معاون راهبری و توسعه خدمات (+زندگی) بهزیستی کشور خدمت در بهزیستی را یک توفیق دانست و گفت: توفیقی که ما در سازمان بهزیستی برای خدمت رسانی مستقیم به جامعه هدف خاص داریم در کمتر سازمانی یافت میشود.
انتهای پیام/ع