باشگاه خبرنگاران جوان – از دیروز تا امروز (شنبه، ۱۶ بهمن)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳ هزار و ۱۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۵۲۹ نفر از آنها بستری شده اند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۸۳۷ نفر رسید. با فوت ۶۴ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۷۴۵ نفر رسید.
طبق آمار تا کنون ۶ میلیون ۴۵۳ هزار و ۸۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۲ هزار و ۲۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
۴۵ میلیون و ۲۹۶ هزار و ۷۲۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
طبق آمار ۶۱ میلیون و ۵۶ هزار و ۶۱۲ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۴۴۷ هزار و ۷۳۹ نفر دُز دوم و ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۳۴۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۳۴ میلیون و ۸۰۴ هزار و ۶۹۶ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۳۵۵ هزار و ۴۲۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضع قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضع نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضع زرد و ۸ شهرستان در وضع آبی قرار دارند.
منبع: وزارت بهداشت
انتهای پیام/
واکسن باید جلوی بیماری را بگیرد و ما را ایمن کند ولی نمیکند و خودش باعث مرگ و باعث جهش ویروس میشود.
در پیکهای قبلی هم که واکسن نبود آمار با یک شیب نسبی کاهشی شد، اما اگر واکسن واقعا موثر است پس باید کاهش آمار بصورت زیاد باشد و نمودار یکدفعه سقوط کند ولی اینطور نشد! بنابراین حداقل این است که واکسن بیتاثیر است تازه اگر عوارض را در نظر نگیریم.
متاسفانه با این شیب صعودی بیماری کرونا، تا پیگیری های لازم انجام شود،تا قبل از اینکه اوضاع بحرانی شده و شاهد از دست دادن روزانه چند صد هموطن باشیم تدابیر پیشگیرانه اتخاذ شود.
با این شیب تند بیماری و وجود اعیاد پیشرو و آزمون دکتری،حتما لازم است دولت در نحوه برگزاری اعیاد و زمان برگزاری آزمون جوانب را سنجیده و تصمیمات لازم را قبل از بحرانی شدن شرایط اتخاذ نماید.
امید است شما این مطالب را در جهت پیشگیری از یک بحران دیگر انتشار نمایید.