باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - تفاهمنامه ۳ جانبه بین رئیس هیات عامل ایمیدرو، استاندار فارس و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در راستای انجام عملیات مطالعات اکتشافی در پهنههای با ظرفیت فارس در ۲۶ شهرستان استان با هدف عملیات مطالعات اکتشافی ذخایر معدنی، منابع فلزی و تامین زیرساختهای معادن و صنایع معدنی استان فارس، کمک به جامعه کار و تولید و همچنین تامین زیرساختهای مورد نیاز صنایع معدنی در استان فارس، امضاء شد.
رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: وسعت و جمعیت استان فارس حضور در این استان برای توسعه فعالیتهای اکتشافی و شناسایی پتانسیلهای معدنی جدید حائز اهمیت است و ایمیدرو برای انجام فعالیتهای اکتشافی در این استان آمادگی کامل دارد.
وجیهالله جعفری گفت: علاوه بر فعالیتهای اکتشافی که از سوی ایمیدرو در این استان در حال انجام است فعالیتهای جدید و انجام مطالعات تکمیلی نیز در دستور کار ایمیدرو قرار دارد.
او گفت: علاوه بر فعالیت اکتشافی تامین و زیرساختهای بخش معدن در استان فارس توسعه بیشتری خواهد یافت.
جعفری گفت: در حال حاضر پرونده قطعه دوم محور خرامه به طول حدود ۳۰ کیلومتر با اعتبار ۱۶۹۲ میلیارد ریال از سوی ایمیدرو در حال انجام است؛ همچنین پروژه برقرسانی به معادن سنگ آهن شمال استان فارس به طول ۴۰ کیلومتر و پروژه زیرسازی و آسفالت جاده معادن خاک نسوز شورجستان آباده در مرحله آمادهسازی اسناد مناقصه میباشد که از سوی مشاور در حال انجام است.
علیرضا پاک فطرت، رئیس مجمع نمایندگان استان فارس گفت: برای توسعه استان کشاورزی پاسخ نمیدهد لذا باید توسعه فعالیتهای معدنی در دستور کار قرار گیرد.
او گفت: اکتشافات باید از سوی ایمیدرو شتاب بیشتری میگیرد و با هدف جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی احداث واحدهای فرآوری در مجاورت معادن باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار فارس نیز به اهمیت معادن و صنایع معدنی در توسعه استان فارس اشاره کرد که فعالیتهای اکتشافی باید در تمامی نقاط استان انجام شود و برنامه زمانبندی مشخصی نیز داشته باشد.
محمدهادی ایمانیه گفت: ایمیدرو در استان فارس باید نقشه راه معادن و صنایع معدنی استان و طرح آمایش صنعت معدن و تجارت که در حال تهیه میباشد، مدنظر قرار دهد و برنامههای زیرساختی برای توسعه فعالیتهای معدنی را افزایش دهد.
او گفت: معادن باید مسئولیت اجتماعی بیشتری بپذیرند متاسفانه این مسئولیت در حال حاضر به خوبی انجام نمیشود که خام فروشی مواد معدنی باید بررسی بیشتری شود؛ چراکه ایجاد ارزش افزوده در معادن باعث ایجاد اشتغال جدید در مناطق محروم میشود.
حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: این تفاهمنامه با هدف تاکید بر مطالعات اکتشافی ذخایر و منابع فلزی در ۲۶ شهرستان استان به امضاء رسید.
ایزدی گفت: زمان آغاز و پایان این تفاهمنامه مشخص است و این تفاهمنامه منجر به پروژه میشود که قطعا در صورت مشخص شدن ذخایر مورد نظر، توجیه اقتصادی این طرح مهم است که صنایع پایین دستی در کنار واحد معدنی احداث میشود.
انتهای پیام/