به گفته قناعتی صدها میلیارد دلار خرج داروهای بی اثر مانند رمدسیویر و فاویپیراویر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری گفت: نشست امروز در مورد سنجش عدالت در نظام سلامت است، شاخص‌های چند طرح تحقیقاتی بسیار مهم که طی چند سالی است که انجام می‌شود نتایج آنها ارائه شد و واقعاً اگر ما بتوانیم دستاوردهای کاملاً عملیاتی که ارائه شد را در سطح جامعه پیاده کنیم موفق خواهیم شد.

او می‌گوید: اگر ما بتوانیم مسائلی که همکاران نظام سلامت به عنوان چالش‌های اصلی و موانع اصلی استقرار عدالت در نظام سلامت می دانند را درک کنیم امید است از این چالش ها خروج کنیم.

قناعتی چالش های نظام سلامت را تنها مشکلات مالی نمی داند و می‌گوید به دلیل سیاست گذاری های اشتباه ما در جامعه حدود ۴۰ درصد اتلاف منابع داریم در برخی ارگان ها نیروی انسانی بسیار زیادی است و در بعضی مکان ها نیروی درمانی کم داریم و توزیع بیمارستان ها در سطح شهر تهران بسیار نامناسب است، به گونه ای که در مناطق جنوبی تهران با کم ظرفیت ترین و کم بهره ترین بیمارستان ها رو به رو هستیم به طور مثال در اسلامشهر میزان تخت بیمارستان ها به نسبت سرانه جمعیت کمتر از یک استان محروم مثل ایلام است.

او گفت: باید در شاخص‌های عدالت به حد مطلوب برسیم و مهمترین چالش ما تضاد منافع است، بعضی از سیاستگذاران پنهان سلامت و یا سایر سیاستگذاران به خاطر منافع اجازه نمی‌دهند شفاف سازی صورت گیرد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بحران کرونا صدها میلیارد دلار خرج داروهای بی اثر رمدسیویر و فاویپیراویر شد، این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی تهران هشدارهای لازم را درباره مصرف این داروهای بی فایده داده بود اما توجه نشد.

او می گوید: امروز در این جلسه حدود ۳۱۰ شاخص عقب افتادگی و مانع حرکت نظام اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این شاخص ها در آینده نزدیک به مجلس، مرکز پژوهش‌های مجلس، دفتر مقام معظم رهبری، فرهنگستان و سایر مبادی سیاست‌گذاری کشور ارسال شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۲۰:۳۷ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
در عوض مافیای دارو حسابی سود کرد
آخرین اخبار