طرز تهیه کیک پرتقال + فیلم

فیلم آموزش پخت کیک پرتقال را مشاهده می‌کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان - برای پخت کیک پرتقال به دو عدد تخم مرغ، ۵۵۰ گرم آرد ،  ۴۰۰ گرم پرتقال، ۱۶ گرم مخمر تازه یا ۷ گرم مخمر خشک، ۶۰ گرم شکر و یک قاشق کره یا مارگارین نیاز دارید.

در ادامه، فیلم آموزش مراحل پخت این کیک را مشاهده می‌کنید.

 

 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.