قائم مقام وزارت علوم در امور بین‌الملل گفت: ۳۱ درصد از مقالات ایرانی و ۴۵۰ پروژه مشترک دانشگاهی به صورت بین‌المللی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان -  حسین سالار آملی گفت: همزمان با تاسیس دانشگاه بین المللی امام خمینی، یعنی از حدود ۳۵ سال گذشته به جذب دانشجوی خارجی در ایران اقدام کرده ایم.

هم اکنون استادان و دانشجویان خارجی برای گذراندن دوره‌های تحقیقاتی و آموزش با دریافت ویزای تحصیلی از کشور‌های مختلف به ایران می‌آیند و بیش از ۹۳ هزار دانشجوی بین المللی در کشور حضور دارند.

او گفت: در ۷ الی ۸ سال گذشته میزان جذب دانشجویان بین المللی در ایران افزایش یافته و با انجام این روند به اقتصاد دانش بنیان کمک زیادی شده است.

طبق گفته مسئولان آموزش عالی، ایران از نظر علمی در دنیا پذیرفته است و دانشجویان و استادان خارجی بعد از رفتن از ایران فرهنگ و سنت کشور ما را به جامعه خودشان منتقل می‌کنند.

سالار آملی گفت: کشور‌های دانشجوپذیر، کشور‌هایی هستند که از نظر علمی در منطقه خودشان اثرگذاری قوی دارند. به عنوان مثال، چین بیشترین دانشجویان بین المللی را از کشور‌های همسایه خود دارد و اولویت ایران هم در وهله اول پذیرش دانشجوی بین المللی از کشور‌های همسایه است.

میزان پذیرش دانشجویان بین المللی در دوران شیوع کرونا فراتر از زمان قبل از همه گیری این بیماری است و حدود ۳۱ درصد از انتشارات و مقالات ایران و ۴۵۰ پروژه مشترک دانشگاهی به صورت مشترک و بین المللی با کشور‌های خارجی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
مقالات بین المللی و ISI جز برای ارتقای اساتید برای کشور چه سودی داشته است؟
Iran (Islamic Republic of)
دکتر طهمورث شیری
۱۰:۲۵ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
قائم مقام وزارت علوم در امور بین‌الملل میگوید : ۳۱ درصد از مقالات ایرانی و ۴۵۰ پروژه مشترک دانشگاهی به صورت بین‌المللی هستند.
معاون بین الملل دانشگاه آزاد میگوید : 100 هزار دانشجوی خارجی میگیریم !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا چرا دانشگاههای ایران این همه بی کیفیت هستند ؟ مگه با آماردرمانی سطح دانشگاههای ما بالا میرود؟