باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت املت تونسی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوجه فرنگی 5 عدد، تخم مرغ 3 عدد، سیر 2 حبه، پیاز 1 عدد، فلفل دلمهای 1 عدد، فلفل سبز 1 عدد، نمک نصف قاشق چای خوری، فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری، فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری، فلفل پاپریکا نصف قاشق چای خوری، پودر زیره نصف قاشق چای خوری، پنیر فتا 50 گرم، روغن 2 قاشق غذاخوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله شاک شوکا یا املت تونسی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/