به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: بیشترین حجم مبادلات اقتصادی این مدت در پایانه مرزی میلک و میرجاوه علی رغم شیوع ویروس کرونا با یک میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۳۹ تن کالا به صادرات اختصاص دارد.
او عمده کالاهای صادراتی از پایانههای مرزی استان را، فرآوردههای نفتی، گاز مایع و مواد غذایی عنوان کرد و افزود: صادرات این مدت توسط ۵۹ هزار و ۲۳ دستگاه کامیون انجام شده است.
کرد با اشاره به ظرفیتهای صادراتی پایانههای مرزی استان گفت: مجاورت این استان با منطقه ژئوپولیتیک خلیج فارس و آبهای بین المللی، همسایگی با کشورهای پاکستان و افغانستان، همجواری با حوزه شبه قاره هند و همچنین امکانات بالقوه اقتصادی و ترانزیتی از جمله پایانههای مرزی موجب ایجاد موقعیت تجارت فرامرزی ممتاز برای استان شده است.
مدیر کل راهدارای و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان مجموع ترانزیت کالا از پایانههای مرزی میرجاوه و میلک را در ۱۰ ماهه سال جاری ۵۴۲ هزار و ۱۲۳ تن و واردات را ۲۲۶ هزار ۹۱۱ تن عنوان کرد.
کرد اصلیترین قابلیت توسعه سیستان و بلوچستان را تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۵۲۹ دستگاه کامیون در پایانه مرزی میلک و میرجاوه تردد مینمایند که این امر نشان از اهمیت این مرزها با وجود شیوع ویروس کرونا دارد.
انتهای پیام/ع