مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از رفع آسیب دیدگی و اتصال خط لوله انتقال میعانات گازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباسمدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از رفع آسیب دیدگی و اتصال خط لوله انتقال میعانات گازی ابرپالایشگاه ستاره خلیج فارس با تکیه بر توان فنی و کارگروهی متخصصان جوان این شرکت خبر داد.

محمدعلی دادور گفت: با توجه به بارندگی‌های هفته گذشته در استان و وقوع سیلاب، بستر رودخانه کل در حوالی روستای گچین تغییر کرد و این سیلاب به مسیر خط لوله انتقال میعانات گازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس وارد شد.

او گفت: طی روز‌های اخیر دو سد خاکی در اطراف مسیر جدید سیلاب احداث شد و لوله‌های آسیب دیده شناسایی شدند.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با بیان اینکه قرارگیری لوله‌ها در مسیر سیلاب، عملیات رفع آسیب دیدگی را با دشواری‌های فراوانی رو به رو کرده بود، گفت: متخصصان شرکت نفت ستاره خلیج فارس با اقدامات جهادی بی وقفه در چندین شبانه روز این دو خط لوله را به یکدیگر اتصال دادند و ارتباط خط لوله برقرار شد تا دریافت میعانات گازی از میدان مشترک پارس جنوبی از سرگیری شود.

دادور گفت: مطابق استاندارد‌ها خط لوله انتقال میعانات گازی در بستر رودخانه ایمن سازی شده است، اما با وقوع سیل در فواصل دورتر از رودخانه، سیلاب به مسیر اطراف خط لوله انتقال خوراک این پالایشگاه تغییر مسیر داد و با توجه به فشار وارده از دو نقطه دچار آسیب دیدگی شد.

او با بیان اینکه در زمان وقوع رخداد، شیر‌های خودکار مسیر را مسدود کردند، گفت: پس از رسیدن خط بانان شیر‌های بزرگ‌تر بالادستی نیز بسته شدند تا از خسارات احتمالی بیشتر پیشگیری شود و بلافاصله نیرو‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند و عملیات ترمیم خط انتقال آغاز شد.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: با وجود این شرایط عملیات تولید پالایشگاه ستاره خلیج فارس لحظه‌ای با وقفه رو به رو نشد و روزانه بالغ بر ۴۳ میلیون لیتر بنزین تولیدی خود را با توجه به نیاز بیشتر کشور در این هفته، به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تحویل داد.

او با بیان اینکه اتصال خط لوله برای دریافت خوراک پالایشگاه برقرار شده است، گفت: پس از هواگیری خط تا ساعات پایانی شب گذشته، مانند گذشته تا ۵۰۰ هزار بشکه در روز دریافت خوراک بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی حهان را خواهیم داشت.

خط لوله پالایشگاه ستاره خلیج فارس که ۳۸۸ کیلومتر طول دارد، پس از طی کردن مسیری صعب‌العبور از استان‌های بوشهر، فارس و هرمزگان به پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس می‌رسد که مسئولیت نگهداری و تعمیرات این خط انتقال تنها بر عهده این شرکت است.

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.