رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: طبق بخشنامه، ١٠٠ درصد فرزندان شهدا و جانبازان بالای ٧٠ درصد باید در دستگاه‌های اجرایی استخدام شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - امیر حسین قاضی زاده هاشمی در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فارس گفت: ٣٣ هزار نفر در کشور شرایط استخدامی را دارند که برای ١٧ هزار نفر برای شرکت در آزمون مجوز صادر شد.

او با بیان اینکه سهم فارس ٥٠٠ نفر بود، گفت: ٣٥٠ نفر در آزمون شرکت کردند که برای ١١٥ نفر اقدام شده است، اما دستگاه‌های اجرایی به کندی عمل می‌کنند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به متقاضیان مسکن در فارس اشاره کرد و گفت: ٥هزار خانوار از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران که متقاضی دریافت مسکن هستند نه زمین و نه وام گرفتند که تعداد قابل توجهی است.

او گفت: در فارس برای ساخت ١٠ هزار واحد مسکونی با استاندار سابق تفاهم نامه امضا شده بود که فقط برای ٣١٠ نفر محقق شده است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در کار فرهنگی عقب هستیم، افزود: در استان‌ها سالی یک فیلم سینمایی در رابطه با چهره شاخص ایثار و شهادت ساخته شود و در سال ٣٠ فیلم سینمایی می‌شود.

او گفت: در خصوص نامگذاری معابر در شهر‌ها هیچ نامی جز نام شهید نمی‌توان گذاشت و شورا‌ها و شهرداری‌ها باید اقدام کنند.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر سرکشی از خانواده شهدا و جانبازان، گفت: خانواده‌ها نیازمند زیارت مسئولان و مسئولان هم باید از خانواده‌ها سرکشی کنند و مدیران هفتگی این کار انجام دهند و سالی یکبار تکرار شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جانباز شیمییایی
۱۰:۲۷ ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
ایثارگری و جانبازی واژه‌ای‌ است بسیار مقدس و بامعنا و فراتر از عدد و رقم و درصد است کسی که برای دفاع از تهاجم و تجاوز دشمن از مملکت خود دفاع و عارضه ای را بدست آورده است جانباز است. اینکه43سال بگویند اگر کسی 25درصد به بالا باشد جانباز بحساب می آید و خودش و همسر و خانواده اش میتوانند از تسهیلات استفاده کنند و بقیه زیر 25 نه که الان هم همینگونه است جانباز به حساب نمی‌آید و خود و فرزندانش از این تسهیلات برخوردار نمی‌شوند به تعبیری شخصیت و ایثار و ازخودگشتگی و رشادت و مجاهدت و غیرت و حماسه آفرینی دفاع از سرزمین را به عدد و رقم تقلیل می‌دهدو اصلا خوب نیست. پس اصلا نباید مسیولان و مدیران مملکت کیفیت را فدای کمیت کنند! اینکه بگوییم افرادی که فقط 25 درصد به بالا هستند بهمراه خانواده هایشان از همه تسهیلات کار، اشتغال، تحصیل رایگان در دانشگاهها و....باشند و حتی این تابلوی تسهیلات در ورود به دانشگاههای آزاد و پیام نور و علمی کاربردی را هم در سطح شهرها با عنوان تسهیلات به جانبازان و خانواد های فقط 25درصد به بالا بچسبانیم و سوهان روح جانبازان و خانواده های زیر 25درصد بشویم اصلا درست نیست و بنیاد شهید بخشنامه به دانشگاهها کند که دیگر در سطح شهر نچسبانند.. آیا فکر نمی‌کنید چنین رویه‌ای به جای رویش، ریزش ایجاد خواهد کرد؟ جانباز زیر25 جانباز علنا به حساب نمی‌آیند جامعه در قبال چنین عبارت‌هایی چه واکنشی خواهد داشت؟ بنابراین مراقب باشید قشر ایثار‌گر و جانباز جامعه را با هر عدد و رقمی که در دفاع از مملکت‌شان حضور داشته‌اند سرخورده نکنید و مهم‌تر اینکه خانواده‌ ایثارگران را دچار سوء ظن و مهم‌تر این‌که دچار کمیت‌سازی نکنید کسی که حتی یک‌روز و یک درصد عارضه هم برای دفاع از ناموس و وطنش در مقابل دشمن ایستاده است از احترام ویژه‌ای در نزد جامعه برخوردار می‌شود و جانباز محسوب میگردد و وظیفه دولت و بنیاد شهید است که تسهیلات ارایه دهد. چرا با عدد و رقم سازی نفس حضور در جبهه جنگ و همین‌طور مقاومت در برابر ظالم را از قلب به محاسبات ذهنی می‌بَرید؟ بنابراین هر کسی که عنوان جانبازی را یدک می‌کشد باید جانباز به حساب بیاورید و با تبصره‌بافی و ماده و بند‌سازی و همچنین با عدد و رقم سازی جایگاه این قشر را در نزد جامعه مخدوش نکنید! برای امنیت‌بخشی به شغل و معاش فرزندان ایثارگران و همین‌طور جوانان مملکت بند و تبصره‌های من‌درآوردی را حذف کنید و فضایی ایجاد کنید که همه جامعه در دفاع از مملکت مثل دوران جنگ تحمیلی با قلب‌شان آماده حضور باشند چنین تقسیم‌بندهایی مثل بذر نامرغوبی‌ست که در فرآیند زمان میوه نخواهد داد!هوشمندانه کف مطالبات قشر ایثارگر جامعه را یکسان‌سازی کنید و در شرایط امروز جامعه بین صدآفرین و هزار آفرین که فقط لفظ و عدد و رقم است تفاوت قائل نشوید چرا که نیت‌های همه شهدای عزیز، جانبازان گرامی، آزادگان سرافراز و رزمندگان دلاور در خصوص دفاع از مملکت‌ و مکتب‌شان یکسان و ارزشمند بوده است