ریاحی گفت: اگر اُمیکرون پیشروی داشته باشد، اجرا‌های حضوری ما در جشنواره موسیقی فجر محدود می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان- حسن ریاحی دبیر سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر گفت: اگر اُمیکرون پیشروی داشته باشد اجرا‌های حضوری ما در جشنواره موسیقی فجرمحدود است؛ اما در هر صورت تابع فرمان ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. تا این لحظه با توجه به وضعیت کرونایی تهران، می‌توانم بگویم که اجرا‌ها به‌صورت حضوری است.

سال گذشته هم تحت تأثیر شیوع کرونا، اجرای گروه‌های موسیقی به صورت آنلاین انجام شد. ریاحی، آمار گروه‌های متقاضی حضور در جشنواره موسیقی فجر امسال را ۱۴۶ و آلبوم‌های رسیده برای بخش رقابتی را ۱۱۶ مورد اعلام کرد. بیشتر هنرمندان برای کسب جایزه موسیقی باربد در جشنواره موسیقی فجر شرکت کرده اند.

خواننده یا گروه‌های موسیقی شرکت کننده در این جشنواره توسط شورایی انتخاب می‌شوند که از اساتید با تجربه تشکیل شده‌اند و هر یک گروه‌های موسیقی را با دقت انتخاب می‌کنند.

دبیر سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر، پوشش تمام سلیقه‌های موسیقایی‌ را معیار انتخاب آثار این رویدد فرهنگی عنوان کرد؛ چه خواننده‌ها و هنرمندان شناخته شده باشند و چه نسل جدید هنرمندان جوان.

هدف جشنواره موسیقی فجر تحرک بیشتر هنرمندان جوان موسیقی و دادن انگیزه و شناسایی موزیسین‌های با استعداد است. به گفته ریاحی، مقرر شده دو نفر از برگزیده‌های این جشنواره به جشنواره بین المللی موسیقی شرق بروند. 

طبق گفته دبیر سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر، امسال گروه های موسیقی نواحی در کنار ارکستر سمفونیک صدا و سیما و گروه‌های مختلف حضور دارند؛ ریاحی معتقد است که جوانان ما از موسیقی ملی ایرانی دور شده اند.

در هر دوره جشنواره موسیقی فجر، حضور گروه های موسیقی بین المللی هم به چشم می آید. موزیسین هایی از شورهای مختلف که با اجرای آثار خود امکان آشنایی از نزدیک با موسیقی ملل را برای مخاطبان فراهم می کنند. 

در همین ارتباط دبیر سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر، از حضور هنرمندان موسیقی کشور‌های مختلف نظیر ایتالیا، هلند، مصر و افغانستان در این رویداد فرهنگی هنری خبر داد. او گفت: خیلی دوست داشتم پیانیست کشور روسیه هم در این جشنواره شرکت کند، اما به دلیل درخواست دستمزدی که معادل ریالی آن برای ما مقدور نبود، از حضورش صرف‌نظر کردیم.

ریاحی در پایان درباره امکان شرکت ژانر موسیقی خیابانی در جشنواره فجر بیان کرد: من با حضور هر نوع موسیقی مخالفت ندارم؛ هر نوع موسیقی‌ در جای خود بسیار خوب است. حتما هم نمی‌خواهیم آثار شرکت کننده موسیقی کلاسیک باشد، اما در کل شعر و ترانه یا کل اثر باید قابل دفاع باشد.

گفت‌وگو از فاطمه شریفی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۴۳ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
وقتی شادمهر و تتلو و امثال هم بودن و فراریشون دادید ازین مملکت باید فکر اینجاهاشم میکردید
گرچه بعید بدونم شما اصلا فکر کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۱۱ بهمن ۱۴۰۰
داداش گلم مگه اینایی که گفتی خواننده هستن اصلا ؟ 1000 تا خواننده خوش صدا تو ایران خودمون هست هر روزم دارن بیشتر میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
بجای پخش موسیقی و نوای محلی و سنتی صدا و سیما پر شده از آهنگ ها و خواننده های بی کیفیت و ضعیف
وقتشه صدا و سیما یه خونه تکونی بکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
اخه موسقی ملی کجا اجرا میشه که جوان بنده خدای ما گوش بده همه چیز که ممنوع شده و به سلیقه امامان جمعه ممنوع شد کنسرتی نمیشه تو شهر ما اجرا بشه چون امام جمعه دوست نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
شما نظر خودتو بده اگر قراره یک مکان مقدس بیان کنسرت برگزار کنن دیگه با عربستان چی فرقی داریم؟ درسته هر چی جلوتر میریم خیلی از چیز هایی که قدیم تابو بوده داره موجه جلوه داده میشه و ایمان ها ضعیف تر میشه ولی حرمت ها باید حفظ بشه تا همیشه...
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل
۱۴:۳۳ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
هر موقع تو کنسرت ها تونستن کاری کنن که دختر مردم کنار مرد قریبه نشینه و خیلی از کارهای دیگه که با هویت کشور ما جور درنماید رعایت بشه چرا که نه همه حمایت میکنن حتی امام جمعه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰
مگه نمی دونید کرونا فقط توی عزاداری ها منتقل میشه. هرگز توی کنسرت ها و توی ترکیه رفتن ها وجود نداره!!! خخخ
آخرین اخبار