باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - سرهنگ کارآگاه علی حسینی ضمن اشاره به ماده ۱۸ قانون جرایم رایانهای گفت: تولید، انتشار شایعات و اخبار کذب در فضای مجازی با اهداف مختلف از قبیل تشویش اذهان عمومی، افزایش نارضایتی عمومی و... جرم بوده و بنا به شدت جرم، مجازات حبس و جرائم نقدی در نظر گرفته شده است.
او گفت: شهروندان برای اینکه از شایعات و اخبار کذب به دور باشند از عضویت در کانالها و گروههای ناشناس و نامعتبر در فضای مجازی خودداری کرده و به اخبار منتشر شده در این گروهها اهمیتی ندهند.
این مقام مسئول به شهروندان توصیه کرد که اخبار را فقط از منابع معتبر مانند رسانه ملی و خبرگزاریهای رسمی پیگیری کنند.
سرهنگ حسینی گفت: شهروندان از تولید و باز نشر مطالب خلاف واقع و نسبت دادن آن به دیگران، خودداری کرده تا ناخواسته گرفتار فرآیندهای قضایی نشوند؛ زیرا تولید و نشر مطالب دروغ در فضای مجازی طبق ماده ۱۸ قانون جرایم رایانهای جرم بوده و قانونگذار برای آن جرم انگاری کرده است.
رئیس پلیس فتای استان خوزستان به کاربران فضای مجازی خصوصا مدیران کانالها و صفحات پرمخاطب در شبکههای اجتماعی توصیه کرد از باز نشر مطالبی که از صحت آنها مطمئن نیستند، خودداری کنند و قبل از بررسی منبع اخبار منتشر شده در فضای مجازی، نسبت به بازنشر آنها اقدام نکنند.
او میگوید: متاسفانه برخی افراد ناآگاه هرگونه محتوای دریافتی را بازنشر نموده و سپس میگویند که نگارنده مطلب ارسال شده نبوده و فقط آن را انتشار کرده اند و این درحالی است که بازنشر اینگونه مطالب نیز مصداق نشر اکاذیب است.
این مقام مسئول از هموطنان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir و بخش مرکز فوریتهای سایبری با آنها درمیان بگذارند.
انتهای پیام/ی