باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی گفت: انتظار میرود در راستای حذف ارز ترجیحی ابتدا جایگزینهای مناسبی در نظر گرفته شود که به همین منظور تمهیدات لازم به عمل آمده و امری لازم و ضروری است تا در کنترل کالاهای اساسی برنامهریزیهای لازم انجام یابد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس می گوید: احتمال این که ارز ترجیحی فساد و رانت را در کشور ایجاد کند وجود دارد اما امری لازم و ضروری است تا نسبت به کنترل برخی کالاهای اساسی در استان نیز برنامهریزی شود تا بتوانیم کنترل برخی کالاهای اساسی را نیز با این ارز در نظر بگیریم و بدون شک نادیده گرفتن این موارد زمینهساز برخی مشکلات خواهد بود.
او گفت: در شرایط کنونی که مهمترین انتظار مردم کنترل شرایط زندگی و معیشت مردم است انتظار میرود با حذف ارز ترجیحی نسبت به کنترل گرانیها اقدام شود تا با داشتن سیاستهای بازدارنده و تعدیل کننده عملاً بتوانیم اثرات حذف ارز ترجیحی را از بین ببریم و شرایط اقتصادی مناسبی را در کشور فراهم کنیم.
به گفته موسوی مجلس از تمام طرحهایی که به نفع مردم باشد حمایت میکند تا بتوانیم اثرگذاری مثبت حذف ارز ترجیحی را به اثبات برسانیم و با سیاستهای مناسب در این زمینه تصمیمگیری کنیم تا نتایج مورد نظر نیز در این زمینه رقم بخورد که به همین منظور حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه باید همچنان ادامهدار باشد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ارائه پرداخت یارانه مستقیم به اقشار و دهکهای ضعیف جامعه از اقداماتی است که باید در این زمینه اقدامات اساسی و قابل توجهی انجام یابد که به همین منظور حمایتهای انجام یافته نیز باید به گونهای باشد تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در راستای بهبود وضعیت اقتصادی استان جامه عمل بپوشانیم.
انتهای پیام/ع