کپک زدن آواکادو در ۳۰ روز + فیلم

تایم لپسی از روند کپک زدن میوه آواکادو در مدت ۳۰ روز منتشر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوانآواکادو، میوه‌ای گوشتی، سبز و براق با هسته‌ای درشت دارد که به گلابی تمساح نیز معروف است.

در ادامه، روند از بین رفتن و کپک زدن میوه آواکادو طی مدت ۳۰ روز، در قالب یک ویدئوی تایم لپس منتشر شده است که مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۵ ۰۵ بهمن ۱۴۰۰
کو کپک؟ این فقط خشک شد !