معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان رنگین‌کمان میوه‌های گرمسیری است.

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -طوقی گفت: پرورش و تولید میوه‌های گرمسیری در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفته است.

او گفت: امسال  تاکنون هزار و ۲۰۰ تن میوه گرمسیری «چیکو» از سطح ۱۵۰ هکتار از باغ‌های  استان برداشت شده است.

 سطح کل باغ‌های زیرکشت  چیکو ۲۳۱ هکتار است و عمده آن‌ها در شهرستان‌های چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند قرار دارند.

طوقی گفت: توسعه اراضی زیرکشت محصولات گرمسیری و خارج از فصل با ظرفیت منابع آبی استان درحال انجام است و این موضوع ضمن ایجاد اشتغال بیشتر، مانع خروج ارز و سرمایه داخلی از کشور می‌شود و کاهش واردات را نیز به‌دنبال دارد.

به گفته طوقی: علاوه بر میوه‌های یاد شده، میوه‌هایی مانند پالسا، گواوا، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبرهندی، انار بی‌دانه، بیرام، جمبولان و کنار در منطقه بلوچستان کشت و پس از برداشت، روانه بازار‌های مصرف در داخل و حتی خارج از کشور می‌شود.

او گفت: اکنون بیش‌از ۵ هزارهکتار از اراضی استان زیرکشت موز قرار دارد و تولیدات استان تا حد زیادی نیاز به واردات این محصول را رفع کرده‌است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار