باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -طوقی گفت: پرورش و تولید میوههای گرمسیری در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفته است.
او گفت: امسال تاکنون هزار و ۲۰۰ تن میوه گرمسیری «چیکو» از سطح ۱۵۰ هکتار از باغهای استان برداشت شده است.
سطح کل باغهای زیرکشت چیکو ۲۳۱ هکتار است و عمده آنها در شهرستانهای چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند قرار دارند.
طوقی گفت: توسعه اراضی زیرکشت محصولات گرمسیری و خارج از فصل با ظرفیت منابع آبی استان درحال انجام است و این موضوع ضمن ایجاد اشتغال بیشتر، مانع خروج ارز و سرمایه داخلی از کشور میشود و کاهش واردات را نیز بهدنبال دارد.
به گفته طوقی: علاوه بر میوههای یاد شده، میوههایی مانند پالسا، گواوا، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبرهندی، انار بیدانه، بیرام، جمبولان و کنار در منطقه بلوچستان کشت و پس از برداشت، روانه بازارهای مصرف در داخل و حتی خارج از کشور میشود.
او گفت: اکنون بیشاز ۵ هزارهکتار از اراضی استان زیرکشت موز قرار دارد و تولیدات استان تا حد زیادی نیاز به واردات این محصول را رفع کردهاست.
انتهای پیام/گ