سازمان فضایی ناسا با استفاده از بادبان خورشیدی می‌ خواهد به یک سیارک نزدیک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - ناسا با استفاده از یک بادبان خورشیدی می‌خواهد، فضاپیمایی به اندازه یک جعبه کفش را به سمت یک سیارک سوق دهد. این اولین ماموریت فضایی عمیق ناسا است که از چنین مکانیزمی برای نزدیک شدن به یک سیارک استفاده می‌کند.

به گزارش Gizmodo، سفینه‌ فضایی (NEA Scout) در نزدیکی زمین و با حرکت نور خورشید می‌خواهد یک سیارک را در اواخر امسال بررسی کند. NEA Scout قسمتی از یک ماهواره به نام CubeSat است. ماهواره CubeSat  به اندازه یک جعبه کفش است، اما بادبانی که آن را به فضا می‌برد به اندازه ۹۲۵ فوت مربع باز می‌شود.

رانشگر‌های گازی، ماهواره CubeSat را در مسیر سیارک قرار می‌دهند، اما بادبان خورشیدی برای ادامه سفر کار رانش را  انجام می‌دهد. بادبان‌های خورشیدی از تکانه فوتون‌ها برای حرکت فضاپیما استفاده می‌کنند. هرچه بادبان خورشیدی بزرگتر باشد، سفینه می‌تواند نور خورشید را بیشتر جذب کند. با تغییر موقعیت بادبان به زاویه نور خورشید، NEA Scout می‌تواند مسیر حرکت خود را عوض کند.

این ماهواره به سمت سیارکی به نام ۲۰۲۰ GE حرکت می‌کند. سیارک ۲۰۲۰ GE اولین بار در مارس ۲۰۲۰ دیده شد. قطر این سیارک کمتر از ۶۰ فوت است. جولی کاستیلو روگز، محقق ارشد علمی می‌گوید، اگرچه سیارک‌های بزرگ از دیدگاه دفاع سیاره‌ای بیشترین نگرانی را دارند، اما سیارک‌های کوچکی مانند GE ۲۰۲۰ می‌توانند برای زمین خطرآفرین باشند. گفته می‌شود، ماهواره CubeSat دارای دوربینی برای جمع‌ آوری اطلاعات درباره آرایش، اندازه و خواص سیارک GE ۲۰۲۰ است.

همچنین GE ۲۰۲۰ می‌تواند یک سنگ جامد یا ادغام سنگ‌های گرد و کوچک مانند سیارک بننو باشد. سیارک‌ها یکی از نقاط مورد توجه ناسا هستند. فضاپیمای لوسی برای مطالعه سیارک‌های تروجان مشتری در اکتبر ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد و ماموریت Psyche قرار است در آگوست امسال انجام شود.

سفینه فضایی NEA Scout


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار