باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - رامین صادقی هنر صنعت فرش را هنر صنعتی با اصالت در استان با قدمت طولانی دانست و گفت: در حال حاضر ۴۴ هزار نفر در این استان بافنده فرش هستند و از طریق این هنر ـ صنعت کسب درآمد میکنند.
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از این تعداد تنها ۷ هزار و ۳۰۰ نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند، اما تلاش بر این است تا با اقدامی مؤثر با هماهنگی بیمه تأمین اجتماعی و بیمه روستایی و عشایری، پوشش بیمهای جامعه بافنده مورد توجه قرار گیرد.
صادقی می گوید: رونق تولید فرش دستباف در حقیقت توسعه اشتغال را به همراه دارد و بیش از هر زمان دیگر میتواند توانمندی اقتصادی استان را ارتقاء دهد.
او گفت: مشکلات بافندگان فرش شامل عدم پوشش بیمه، نبود مسکن و درآمد کافی است و در حل این مشکلات گامهای جدی با کمک اتحادیهها برداشته شده و سعی بر این است تا در یک روند رو به جلو بتوان اقدام مؤثری را در پشتیبانی از بافندگان فرش انجام داد.
صادقی گفت: ۱۵ طرح فرش دستباف استان اردبیل ثبت جهانی شده که ریزماهی، بیجار، کله قوچی و طرحهای معروف دیگر برند شهر اردبیل محسوب میشوند که حتی آوازه جهانی و بینالمللی پیدا کردهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل می گوید: برندسازی فرش اردبیل به همراه احیای جایگاه فرش این استان در سطح ملی و بینالمللی ضروری است و در کنار راهاندازی بلوک تخصصی صادراتی فرش در گمرک استان، تلاشمان بر این است تا فرش دستباف این استان در داخل نیز مشتریان خود را پیدا کند.
انتهای پیام/ع