معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت قرمز از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه پارسال در این استان ۵.۶ درصد افزایش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد -  حسن جعفری گفت: دامپروران خراسانی در حال حاضر ۷۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و افزایش مناسبی را در این حوزه ثبت کردند.

هشت میلیون و ۲۵۳ هزار و ۱۲۴ راس از این تعداد دام متعلق به خراسان رضوی "گوسفند" و تعداد ۳۵۴ هزار و ۷۰۳ راس آن "گاو" است. همچنین ۱۰ درصد از کل جمعیت دامی کشور به خراسان رضوی تعلق دارد.

او گفت: خراسان رضوی با توجه به حجم تولید گوشت قرمز همچنان رتبه نخست تولید این ماده پروتئینی را در مقایسه با دیگر استان‌ها در سطح کشور دارد.

به گفته او بخش دامداری خراسان رضوی در مجموع هشت میلیون و ۶۰۷ هزار و ۸۲۷ راس دام سبک و سنگین در اختیار دارد.

او معتقد است سالانه بطور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید در خراسان رضوی تولید می‌شود.

انتهای پیام//ا.د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.