قائم مقام دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ گفت: ما با اصلاح برخی از ایرادات از لیست نظارت آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ خارج شدیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزاد شارکی قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ درباره تایید فعالیت‌های نادوی ایران و ۱۰ کشور از سوی آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ گفت: برنامه نظارت مکرر وادا که هر ۲ سال اتفاق می‌افتد از سال ۲۰۱۹ آغاز شده بود و از ما خواستند که برخی موارد را اصلاح کنیم که در پی این اصلاحات ما به همراه ۱۰ کشور دیگر از "لیست نظارت" آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ خارج شدیم.  

چرا برخی از کشور‌ها از لیست نظارت وادا خارج شدند؟  

 کشور‌هایی که نتوانستند اقدامات لازم در خصوص رفع موارد عدم انطباق عملکرد خود نسبت به استاندارد‌های ۸ گانه وادا را در راستای استاندارد انطباق عملکرد یا International standard for Code Compliance by signatories انجام دهند از لیست نظارت وادا خارج شده اند. جامعه بروکسلی بلژیک، جامعه فلاندری بلژیک، جامعه فرانسوی بلژیک، کشور‌های یونان، ایران، لتونی، هلند، پرتغال، اسپانیا، ازبکستان و مونته نگرو سازمان‌های ملی مبارزه با دوپینگی بودند که با موفقیت موارد عدم انطباق خود را قبل از مهلت نهایی مقرر برطرف کردند و از «فهرست نظارت» حذف شدند. در این بین به عنوان مثال نادوی چهار کشور اندونزی، تایلند، کره شمالی و روسیه به دلیل ناتوانی از رسیدن به استاندار‌ها تا اطلاع ثانوی درتعلیق خواهند بود و تا زمانی که نتوانند به استاندارد‌های وادا برسند اجازه فعالیت نداشته و تمامی فعالیت‌های مبارزه با دوپینگ با هزینه کرد این کشور‌ها توسط ارگان ثالث انجام خواهد شد.

درباره بدهی‌های ایران به آزمایشگاه کلن  بگویید؟  

 صورت حساب‌ها به صورت ماهانه به نادوی ایران داده می‌شود که توسط فدراسیون پزشکی ورزشی تدریجا در حال پرداخت هستند.

آیا تست دوپینگ از بازیکنان فوتبال گرفته می‌شود؟

بله، برای نمونه گیری از فوتبال هم مطابق معمول از مسابقات لیگ‌های برتر ۱ و ۲ و مسابقات نهایی لیگ دسته سوم فوتبال به طور رندوم نمونه گرفته می‌شود و  این کار بدون اطلاع فدراسیون فوتبال است.  


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار