رئیس دستگاه قضا گفت: دستگاه‌های دولتی باید در تکمیل طرح کاداستر به قوه قضائیه کمک کنند و چنانچه در پیشبرد این امر دارای مضایق و مشکلات بودجه‌ای هستند، موضوع را انتقال دهند.

در پی دستورات روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه مبنی بر مقابله همه جانبه، بدون اغماض و هرگونه خط قرمز با متجاوزان و متعدیان به اراضی ملی و منابع طبیعی و سوداگرانی که مبادرت به تغییر کاربری اراضی زراعی می‌کنند و همچنین قلع و قمع و تخریب بدون ملاحظه بنا‌ها و مستحدثاتی که از سوی افراد عادی و برخی دستگاه‌های حکومتی و دولتی در حریم رودخانه‌ها احداث می‌شوند، امروز سه شنبه ۲۸ دی جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت المال به ریاست رئیس دستگاه قضا برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در این جلسه، با اشاره به اهمیت صیانت از بیت المال در حوزه زمین و رفع تصرفات از منابع طبیعی و اراضی ملی که از جمله اولویت‌های دستگاه قضایی در راستای اجرای بند دوم اصل ۱۵۶ قانون اساسی ناظر بر احیای حقوق عامه است،گفت: نقش دو عنصر آب و خاک در استمرار بقاء انسانی بسیار حائز اهمیت است؛ لذا مدیریت منابع آبی و زمین و اصلاح بهره برداری از این منابع از جمله موضوعات بسیار حائز اهمیت است که بی توجهی و غفلت از آن‌ها موجبات بروز آسیب‌های جبران ناپذیر می‌شود.

رئیس دستگاه قضا در جریان نشست شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال، به شناسایی خلاء‌های ۸ گانه‌ای اشاره کرد که در حوزه مدیریت زمین در کشور وجود دارد و به واسطه این خلاء‌ها، اراضی ملی و منابع طبیعی کشور در معرض آسیب‌ها و مشکلات جدی، عدیده و محسوسی قرار گرفته‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه این نشست با برشمردن مشکلاتی که بواسطه تصرفات اراضی و تغییر کاربری‌ها و آلودگی منابع آبی برای کشور و مردم ایجاد می‌شود، گفت: مشخص نبودن حریم‌های شهری و روستایی و اختلافات دستگاه‌ها در این رابطه، عدم ایجاد و پیشبرد طرح تفضیلی بسیاری از روستا‌ها و شهرها، عدم تکمیل طرح حدنگاری، وجود مراکز متعدد تصمیم‌گیری و صدور جواز‌های ساخت‌وساز، تصرف اراضی توسط دستگاه‌های حکومتی و شرکت‌های تعاونی وابسته به این دستگاه‌ها، عدم دقت در واگذاری‌ها و عدم پیگیری و نظارت به روز و فقدان نظارت هوشمند صددرصدی، اختلافات بین دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان اوقات و منابع طبیعی در حوزه اراضی، خلأ‌هایی که در هنگام جابجایی دولت‌ها و مسئولان برای سوءاستفاده‌کنندگان و سوداگران زمین ایجاد می‌شود، از جمله مسائل و معضلاتی است که باید برای رفع آن‌ها جهت صیانت از بیت المال در حوزه اراضی، اقدامات و تدابیر لازم و عاجل صورت گیرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه دستور کار اجرایی و جمع بندی جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت المال را جهت تصویب اعضا قرائت کرد و گفت: از امروز با جدیت بیشتر از قبل چنانچه مسئولی چه در دستگاه قضا و چه در قوه مجریه در انجام وظایف و تکالیف خود نسبت به صیانت از بیت‌المال در حوزه زمین کوتاهی و قصور کرد تحت تعقیب قرار گیرد و برای تشخیص وقوع تخلف یا جرم در این رابطه، کارگروهی ایجاد شود.

به گفته رئیس عدلیه دستگاه‌های مربوطه بویژه دستگاه‌های دولتی باید در تکمیل طرح کاداستر به قوه قضائیه کمک کنند و چنانچه در پیشبرد این امر دارای مضایق و مشکلات بودجه‌ای هستند، موضوع را انتقال دهند تا موضوع هر چه زودتر مرتفع شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به وجود برخی احکام قضایی قطعی درخصوص رفع تصرفات از اراضی که به دلایلی طی سال‌های گذشته از جمله تبعات اجتماعی، قابلیت اجرایی پیدا نکردند، گفت: در مورد اجرای احکام قطعی قضایی ناظر بر رفع تصرفات از اراضی، وزارت کشور و شورا‌های تأمین استانی مسئولیت یابند و دادستان‌های سراسر کشور در این رابطه طبق نظر وزارت کشور و شورا‌های تأمین استانی عمل کنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اختلافاتی که بعضا میان دستگاه‌های دولتی در خصوص تعیین حریم‌ها و پیشبرد پروژه‌های مرتبط با اراضی وجود دارد، گفت: بعضا مشاهده می‌شود که پروژه‌ای پس از تصویب در دولت و تخصیص بودجه برای آن از ناحیه مجلس، با شکایت محیط زیست به دادستانی برای توقف اجرای پروژه مواجه می‌شود؛ در این زمینه ضروری است دستگاه‌های اجرایی مختلف در وهله نخست اختلافات را میان خود حل و فصل کنند و چنانچه به هر دلیلی امکان رفع اختلافات وجود نداشت، موضوع را به دستگاه قضایی منتقل کنند تا قوه قضائیه نیز برای رفع این اختلافات اقدامات مقتضی را انجام دهد.

به گفته رئیس عدلیه دبیرخانه شورای عالی حفظ حقوق بیت المال به تناسب موضوعات مرتبط با منابع آبی و اراضی، کارگروه‌های موردی و تخصصی ایجاد کند تا در جلسه بعدی مواردی که نیاز به قانون یا ساز و کار‌های اجرایی دارد به تصویب برسد.

تهدید سلامت مردم و آسیب‌های جبران‌ناپذیر زیست محیطی و تحمیل سایر خسارت‌هایی که بواسطه ساخت و ساز‌ها در بستر و حریم رودخانه‌ها، به جامعه تحمیل می‌شود، از دیگر موضوعات مورد اشاره حجت‌الاسلام‌‍والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال بود.

رئیس عدلیه گفت: در استان البرز بعضاً در حاشیه و بستر رود‌هایی که منابع آب شرب شهروندان تهرانی محسوب می‌شوند، از سوی افراد عادی و دستگاه‌های حکومتی و دولتی بنا‌ها و مستحدثاتی نظیر مراکز تفریحی، ویلا و رستوران ساخته شده است؛ این امر از جنبه‌های گوناگون بویژه به جهات زیست‌محیطی و سلامت شهروندان واجد آسیب‌ها و خسارات جدی است و لازم است سازمان محیط زیست در این رابطه، نظر کارشناسی خود را ارائه دهد.

حجت‌الاسلام‌‍والمسلمین محسنی اژه‌ای ریاست قوه قضائیه و رئیس شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال در ادامه به انتقاد از دستگاه‌هایی پرداخت که در بستر رود چالوس به عنوان یکی از منابع تأمین آب شرب شهروندان تهرانی، اقدام به ساخت‌وساز کرده‌اند و در همین راستا خطاب به اعضای شورای عالی حفظ حقوق بیت المال گفت: بیایید کار جدی و همه جانبه را از رود چالوس شروع کنیم دستگاه‌های حکومتی، دولتی و افراد عادی در بستر رودخانه و نه در حریم ان ساخت و ساز داشته اند باید دراین مورد اقدامی یکپارچه و هماهنگ صورت گیرد، قوه قضائیه یکی از دستگاه‌هایی است که در بستر رود چالوس اقدام به ساخت و ساز کرده؛ بنای مربوط به دستگاه قضا اگر چه یک بنای کوچک و قدیمی است، اما باید به عنوان اولین مکان در آن نقطه تخریب شود؛ بنایی نیز مربوط به وزارت نیرو است که خود دستگاه متولی در این زمینه است؛ به سایر دستگاه‌ها نیز باید اخطار و هشدار مجدد داده شود که نسبت به اعمال قانون درخصوص مستحدثات مربوط به خود در حاشیه رود چالوس اقدام کنند؛ این بنا‌ها و مستحدثات که در داخل بستر رودخانه هستند مسلماً بصورت خلاف ساخته شده‌اند.

حجت‌الاسلام‌‍والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال، بر ضرورت اصلاح شیوه‌های مدیریتی در حوزه منابع آبی و اراضی تاکید کرد و گفت: در حوزه منابع آبی و اراضی چنانچه اقدام فوری و عاجلی در راستای اصلاح مدیریت مصرف، بهره برداری، توزیع و سایر جهات، صورت نگیرد، در آینده‌ای نچندان دور، کشور درگیر آسیب‌های متعددی خواهد شد که یک نمونه از آن فرونشست زمین و غیرقابل سکونت بودن مناطق است.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه برای اصلاح شیوه‌ها و رویکرد‌های مدیریتی در حوزه منابع آبی و اراضی، زمان را از دست داده‌ایم، گفت: با توجه به نیاز‌هایی که به واسطه افزایش جمعیت در بخش‌هایی نظیر تامین آب شرب، آب و زمین کشاورزی، جانمایی واحد‌های مسکونی، تفرجگاه‌ها و ... ایجاد می‌شود و همچنین با عنایت به مقتضیات توسعه‌ای و صنعتی کشور، به نظر می‌رسد که در حوزه مدیریت منابع آبی و اراضی با یک عقب‌ماندگی مواجه هستیم که باید هر چه زودتر جبران مافات کنیم.

حجت‌الاسلام‌‍والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال، مقوله تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربری اراضی زراعی و کشاورزی را از موضوعات چالش‌برانگیز برای کشور و جامعه دانست و در همین راستا به یک رویه غلط، ناصواب و خسارت‌بار که میان برخی افراد و دستگاه‌ها مرسوم شده اشاره کرد و گفت: رویه مرسوم شده ناظر بر اینکه پس از تصرف اراضی یا تغییر کاربری آن‌ها یا در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، با صرف هزینه‌های بسیار و مصالح ساختمانی گرانقیمت، یک بنای مجلل یا مکان تفریحی نظیر ویلا، هتل و رستوران احداث شود و سپس دستگاه‌های ذیربط برای تخریب و قلع و قمع آن بنا اقدام کنند، یک رویه بسیار غیرمنطقی و هزینه‌زاست که تغییر این رویه ضرورت دارد.

به گفته رئیس دستگاه قضا، موضوع قابل تأمل و تعجب‌برانگیز در رابطه با مقوله فوق‌الذکر این است که آن ساخت‌وساز‌ها و مستحدثات در مقابل چشمان دستگاه‌های مسئول و ناظر احداث می‌شوند و این دستگاه‌ها به تکلیف خود در راستای پیشگیری و جلوگیری از ساختن آن بنا‌های غیرقانونی عمل نمی‌کنند.

رئیس عدلیه با اشاره به احداث بنایی در میانه تپه‌ای در شهر گرگان که از فاصله دور در شهر نیز قابل رویت است گفت:  این سؤال را از دستگاه‌های مسئول در آن منطقه دارم که چگونه اجازه داده‌اند فرد یا دستگاهی در منظر و مرئی همگان مبادرت به ساخت و ساز بنای غیرقانونی کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت اصل پیشگیری در مقابله با تجاوز و تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی، گفت: دستگاه‌های مسئول اعم از شهرداری‌ها، منابع طبیعی و وزارت نیرو باید مکلف و موظف شوند که در مقوله مهم مقابله با تصرفات غیرقانونی اراضی و تغییر کاربری‌های غیرمجاز، اصل پیشگیری را در اولویت برنامه‌ها و اقدامات خود قرار دهند و در همان بدو امر، اجازه ساخت‌وساز و احداث بنا را در مناطقی که ممنوعیت قانونی دارد، ندهند.

در این جلسه که حدود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه به طول انجامید، حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات، وحیدی وزیر کشور، محرابیان وزیر نیرو، ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، قاسمی وزیر راه و شهرسازی، حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی رئیس سازمان اوقاف، سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، منصور رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، منصوری استاندار تهران، معاونین سازمان اطلاعات سپاه، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری رئیس دیوان عدالت اداری، خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک، القاصی‌مهر رئیس کل دادگستری استان تهران، صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران و خشنودی معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور حضور داشتند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۴:۵۷ ۲۹ دی ۱۴۰۰
خواهشا جلو گیری کنید از ابتدای ساخت و ساز .چرا بعد از ساخت تخریب میکنید. همه جای کشور شده نخاله دانی و چهره بسیار زشتی همه کشور را گرفته مثل کشور جنگ زده شده. همه جا ویرانی . جلو گیری از ابتدا . نه اینکه تخریب و تخریب و نخاله دانی کردن زمینها به مصالح ساختمانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۲۹ دی ۱۴۰۰
چند تا تا حالا دستور دادین وچند تا عملی شده باز گردید به عقب مرور کنید عمل عمل عمل ..
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۲:۳۰ ۲۹ دی ۱۴۰۰
تخریب کار درستی نیست چون سرمایه مملکت رو نابود میکنید یکبار با اجازه ساخت نابود کردین یکبار با تخریب بدتر میکنید از اول اجازه نمیدادین بعد هم الان اوضاع ما تورم کمر شکن هستش نه این داستان ها ما کمر مون از گرونی خم شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۹ دی ۱۴۰۰
جا داره قوه قضائیه توجه ویژه ای به استان البرز بکنه..تمام باغات اطراف کرج رو نابود کردن و متاسفانه مسئولین فقط نظاره گر بودن..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۹ دی ۱۴۰۰
از حجم وحشتناک ورودی پرونده ها معلومه چقدر وضع دادگستری فجیعه دیگه لازم نکرده لاف کار و تلاش بزنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۹ دی ۱۴۰۰
دادگستری باید بره زیر نظر وزارت اطلاعات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۲۹ دی ۱۴۰۰
سلام.گرانی و بی کیفیتی خودرو و کالاهای اساسی و مصرفی در دولت ........ پایه گذاری شد با دادن وام و خالی کردن خزانه بانک مرکزی جهت خرید خودرو به مردم و کمک به خودروسازان بی کیفیت و همچنین تعطیلی و واگذاری چند کارخانه خودروسازی به خارجی ها که آنها نیز طبق معمول شانه خالی کرده و رفتند،تعداد کارکنان خودروسازی را دو برابر کردند ولی تولیدات خود را به نصف کاهش دادند تا با کاهش عرضه گرانی درست کنند،از سازمان بازرسی کل کشور،شورای نگهبان،دولت،مجلس،رهبر معظم انقلاب می‌خواهیم دستور واردات خودروی معمولی باکیفیت و بدون تعرفه گمرکی را صادر بفرمایند و فروش آن به مردم بدون خودرو،تا انحصار،احتکار و گرانی دههابرابری خودرو شکسته شود،مردم بعد برجام که خودرو ده برابر گران شد توان خرید ندارند و از طرفی خودروهای داخلی هزاران برابر ویروس کرونا در شش ماه گذشته کشته و تلفات داده.با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۲۹ دی ۱۴۰۰
#بورس_اولویت_اول
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۲۹ دی ۱۴۰۰
طرح هادی روستایی برای تجدید حیات درروستاهست اما هرروز از جمعیت ساکن روستا ها بخاطر نبود امکانات وامنبت شعلی کاسته میشود وبا زد وبند زمینهای ملی و کشاورزی را جز طرح هادی میارن کاخها میسازند واب وبرق وگاز روستایی بهشون میدن با دینامیت زمین سوراخ میکنند چاهای غیر مجاز حفر میکنند وچنان قیمت زمین در روستاها را بالا می برند که یک بومی نتواند یک متر الونک بسازد در این میان مدعی العموم کجاست کوره کر ه نمی بینه اینهمه سو استفاده اشکار جالبه که مالکان این کاخهه خبلی هاشون کارمندان یاقضات دادگاهها هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۶ ۲۹ دی ۱۴۰۰
یعنی چی الان مگه کاداستر قانون نیست . چرا باید یک نهاد دولتی در برابر قانون بایستد. رئیس اون نهاد باید عزل بشه. این دیگه تخلف نیست جرم آشکار است . جرم می فهمید جرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۲۹ دی ۱۴۰۰
ریاست محترم قوه قضائیه استان فارس شهرک فسا شهرک طالقانی حریم رودخانه کاملا تصرف کردن راه سیل بند اوردن تمام تو حریم رودخانه شده ساخت ساز غیر مجاز حدود 20سال هست رودخانه شده منزل مسکونی بصورت غیر مجاز شهرداری فسا اقدامی انجام نمی‌دهد خواهشمندم ورود کنید حریم رودخانه ها کاملا تصرف کردن دگه از رودخانه چیزی بنام رودخانه نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۸ دی ۱۴۰۰
فیلم بازی نکنید دست همه روشده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۲۸ دی ۱۴۰۰
طرف میدونه کیا زمین خوارن ولی میاد میگه باید جلوشون رو گرفت خوب تو چیکاره هستی تو باید جلوشونو بگیری یعنی چی ک میگی باید فلان کار رو کرد چرا همه مسوولین پاس میدن بجا این که بگن من از حالا میوفتم دنبال زمین خوارا میگن باید افتاد دنبالشون خوب تو باید بری دنبالش یعنی منتظری ب خودت دستور بدی یا چی من که اخرشم نفهمیدم چیزی از حرفای اینا مثل اینه که طرف بیاد از من پول بدزده جمعیت جمع بشن بعد من فریاد بزنم بگم بعله باید رفت دنبال دزد خوب پول من دزدیده شده من باید برم دنبالش نه این که بگم باید رفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۸ ۲۸ دی ۱۴۰۰
طرف تو زمین ابا اجدادی خودش میخاد ۲ تا اتاق بسازه بلا ب سرش میاد اخرشم پروانه نمیگیره اما اصفهان یا تهران ی مایه دار میاد ۱۰۰ متر مونده به ساحل یعنی درب خونش رو باز کنه بعد از ۱۰۰ متر پاهاش خیس میشه بهش مجوز میدین ۵ تا ۶ طبقه میسازه گاهآ میره رو ۸ تا ۱۰ طبقه ی پولی میده به دولت به اسم تراکم یعنی قانونأ حق نداری تو بعضی جاها از ی تعداد خاصی بیشتر طبقات ساختمون بالاتر بره اما وقتی ب دولت حق و حسابش رو بدی قانون تغییر میکنه من نمیفهمم چه قانونیه همه ی دنیا قانونه اساسی دارن ما هم داریم فراتر از قانون هم مگه داریم چیزی؟شما هم بهتره ی چرخی تو نماینده ها بزنی اول بالای چند صد تا ویلا تو جاهایی پیدا میکنی که نباید باشه ولی چون نمایندست میتونه چون فراتر از قانون هستن بعضیا قانون واسه ما بدبخت بیچاره هاست وگرنه پولدار که باشی قانون و مجریه قانون تو جیبت هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۲۸ دی ۱۴۰۰
شیخ منظورت رو متوجه نشدیم ، جایی برای ساختن وتصاحب کردن منابع ملی نمونده الباقیش ارزش نداشته ،،،دیر رسیدی یا عمدا دیر اومدید نه شمال صاحلی داره و نه رودخونه هاحریمی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۲۸ دی ۱۴۰۰
تمام معادن کشور نباید دست برده شود پس سهم آیندگان چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۲۸ دی ۱۴۰۰
چرا کسی نیست عمل کنه یه عمل کرد چرا نمیبینیم همش دستور دستور حرف حرف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۲۸ دی ۱۴۰۰
سلام.رییس محترم قوه قضائیه ضمن برخورد با زمین خواران سازمان یافته حاشیه رودخانه ها و دریاها،عاملان پایمال شدن حق مردم در بورس خصوصا سهام پالایش یکم را محاکمه و اموالشان را به نفع مردم مصادره کنید.همچنین گرانی و بی کیفیتی خودرو و کالاهای اساسی و مصرفی در دولت آقای روحانی پایه گذاری شد با دادن وام و خالی کردن خزانه بانک مرکزی جهت خرید خودرو به مردم و کمک به خودروسازان بی کیفیت و همچنین تعطیلی و واگذاری چند کارخانه خودروسازی به خارجی ها که آنها نیز طبق معمول شانه خالی کرده و رفتند،تعداد کارکنان خودروسازی را دو برابر کردند ولی تولیدات خود را به نصف کاهش دادند تا با کاهش عرضه گرانی درست کنند،از سازمان بازرسی کل کشور،شورای نگهبان،دولت،مجلس،رهبر معظم انقلاب می‌خواهیم دستور واردات خودروی معمولی باکیفیت و بدون تعرفه گمرکی را صادر بفرمایند و فروش آن به مردم بدون خودرو،تا انحصار،احتکار و گرانی دههابرابری خودرو شکسته شود،مردم بعد برجام که خودرو ده برابر گران شد توان خرید ندارند و از طرفی خودروهای داخلی هزاران برابر ویروس کرونا در شش ماه گذشته کشته و تلفات داده.با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۸ دی ۱۴۰۰
چشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۸ دی ۱۴۰۰
اره راست می گی دستگاه قضا مثل بقیه ارکان حکومت فقط زور شون به افراد بدبخت می رسه ، وقتی خونه مددجو کمیته امداد رو خراب می کنن امثال شما چرا ساکت هستی با این کار مثلا محیط زیست حفظ میشه یا دریاچه ارومیه حفظ میشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۲۲:۱۵ ۲۸ دی ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
قوه قضائیه دادستان مدعیوالعموم مردم باید به این امور مستقیما و مستقلا مجدانه پیگیری و ورود کند و با متخلفین شدیدا برخورد کند ببیند چه اشخاصی مجوز و اجازه ساخت خانه های مسکونی و تجاری را در کنار نزدیک بستر رودخانه و یا داخل بستر رودخانه را بدون رعایت حریم حد فاصل استاندارد نسبت به رودخانه ها رو مجوز صادر کرده اند و اجازه ساخت داده است مگر شهرداریها و سازمان نظام مهندسی اطلاع نداشتند که این منطقه بستر رودخانه است ؟!!! چرا برخی از مسئولان بی لیاقت و ناشایست و ناکارآمد دیدگاهشون فقط تا جلوی سر نوک دماغشان را می بینند چرا دور اندیش نبودند چرا ارزیابی ریسکهای محتمل خطر سیلاب را در آینده در نظر نگرفتند چرا استانداردها رو رعایت نکردند و چرا مجوز ساخت ساز به ملت در بستر و کنار رودخانه را داده اند بدون رعایت حد فاصله حریم رودخانه مردم عوام الناس علمشو رو ندارند شما که مسئول و مدیران عالم و بینای شهر و استان بودیت چرا این خبط و خطاها رو انجام دادیت تا هم ملت و هم دولت را دچار خسارات فراوان جبران ناپذیر و ضرر و زیان کنید در سیلابهای گذشته هم که زندگی مردم را سیلاب برد و تا سقف خانه هایشان لایه های شل گل خاک گرفته شده و بسیاری خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری دیدند فقط بخاطر همین بی خردی برخی از مسئولان ناکارآمد ناشایست نالایق بی مسئولیت بوده که فقط تا نوک دماغشان را می دیدند واقعا بروید از خودتان و اون مدارک دانشگاهیتان که معلوم نیست چگونه این مدارک را دریافت کرده اید خجالت بکشید و جرمهای مجرمانه تان را بپذیرید و از ملت عذرخواهی کنید و جبران کنید تل کی ملت باید چوب بی خردی برخی از مدیران و مسئولین ناکارآمد را بخورند بارها سیل آمده و همیشه همین وضعیت اسفناک رخ می دهد در جای جای میهن اسلامی عزیزمان !!! تا کی باید آزمون و خطا را چندین بار تکرار کنید و از گذشته درس عبرت نگیرید !!!. افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه عادلانه خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
علی اکرادلو
۲۱:۴۴ ۲۸ دی ۱۴۰۰
آقای محسنی اژه ای خسته نباشی وتشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۲۸ دی ۱۴۰۰
بورس زندگی مردم را نابودکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۸ دی ۱۴۰۰
جناب آقای محسنی به نظر می رسد یکی از دلایل معضلات نبود قوانین متقن و برنده در مقابل برخورد با فسادها می باشد و صدالبته تبعیض و دخالت های نابجا در اجرای قوانین فعلی برای عده ای خاص می باشد بطور مثال در کشورهای جتوب شرق آسیا شاهد بزه و فساد بسیار پایینی هستیم چون قوانین محکم و لازم الاجرا دارند و در برخوردها تبعیضی قایل نیستند و هم نظارت ها مستمر بوده و هم شفاف سازی برای همه قابل دسترس است.موفق باشید...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۸ دی ۱۴۰۰
نفت و گاز و برق و ... بیت المال نیست؟؟؟؟ فقط گیر دادید به تخریب و تخریب.؟ یک زمینی که دیگه آب نداره،چه اشکالی داره خونه بسازن و زندگی کنن؟؟؟ هی نگید کاخ نشین ،اینا که تخریب کردید ،زمین زراعی نمیشه. نذارید چاه نفت و گاز هدر بشه، کاش حداقل برای مردم خرج میشد
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۲۰:۲۸ ۲۸ دی ۱۴۰۰
مراتع ومنابع طبیعی اطراف جاده فیروزکوه مثل مراتع ورسک را که به ناحق تصرف شده و ویلاسازی شده تکلیفش چی شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۸ دی ۱۴۰۰
شناسایی نمیخواد. غالب زمین های کشاورزی توی روستاها سند نداره این یعنی هرکی هرچی زورش برسه برمیداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس۹
۱۸:۳۴ ۲۸ دی ۱۴۰۰
اصلا وجود شما خودش یه نوع خلاءاز نوع حادش هست .خلاءوجودی شما درست بشه همه چیز سر جاشه
آخرین اخبار