باشگاه خبرنگاران جوان - سورنا ستاری گفت: با یک حرکت و سیاست پیوسته، می توانیم بخشی از علم را به بهترین مقام و رتبه برسانیم. قانون جهش دانش بنیان، قانونی است که در دست تصویب مجلس شورای اسلامی بوده و در روزهای آینده عملی و اجرایی خواهد شد. هیچ جای دنیا نوآوری همراه با قانون نمیتوانند کنار هم قرار بگیرند؛ زیرا اگر برای نوآوری قانون در نظر گرفته شود، فعالان فناوری نمیتوانند به راحتی ایدههای خود را به مرحله عمل برسانند.
در اتاق بازرگانی ۱۶ فناور و خلاق حضور دارند.
او گفت: کشور در آستانه پیشرفتهای علمی قرار دارد؛ چرا که با وجود ۷۰۰۰ استارتآپ و با فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور، هر کدام از آنها یک سرباز در حوزه علم و فناوری برای ایران هستند.
دبیر ستاد نانو گفت: محصولات نانو تاثیرات زیادی در ایجاد اشتغال تخصصی دارند. اگر در حوزههای دانش بنیانی سرمایه گذاری ایجاد شود، دیگر در کشور فرار مغزها و مهاجرت نخبه نخواهیم داشت. با فعال شدن دانشگاهها و تربیت نیروی انسانی، باعث توسعه علمی کشور شده و در این حوزه بی نظیر هستیم.
به گفته سرکار نانوتکنولوژی باعث ارتقای کیفی محصولات دانش بنیانی خواهد شد.
در سال گذشته در حوزه نانو تکنولوژی بودجه ۴ هزار و ۲۰۰ میلیون تومان افزایش داشته است. این رقم امسال به ۲۰ هزار میلیارد رسید.
سرکار گفت: در سال ۱۳۸۵، ۶۲ میلیون تومان صادرات داشتیم و پیشبینی میشد در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۱۰۰ میلیون تومان برسد که با توجه به تحریمها با کاهش چند درصدی صادرات مواجه شدیم. اگر اقتدار نانو تکنولوژی داشته باشیم، اقتدار نظامی و دیگر اقتدارها را نیز خواهیم داشت.
انتهای پیام/