باشگاه خبرنگاران جوان یزد - منصوری زاده گفت: با توجه به در دسترس بودن همیشگی وسایل الکترونیکی هوشمند امروزی از قبیل تلفن همراه، تبلت و غیره و نیز فراگیری آن در سنین مختلف و به علت نبودن فراغت مطالعه، کتابهای الکترونیکی و پادکستهای بسیاری باب این معضل را گشوده اند تا مخاطب بتواند در مسیر گذران روزمرگیها و فرصتهای کوچک از تکنولوژی در سادهترین و بهترین حالت بهره ببرد.
او گفت: جدارههای شهری با قابلیتهایی نظیر وسعت و گستردگی حضور، نزدیکی با جامعه هدف، ایده کلی و ... بستر مناسبی برای پیاده سازی کتابخانه شهری بصورت دیجیتال را دارند.
این مسئول گفت: به همین منظور پس از بحث و بررسی و ارائه نظرات کارشناسی در جلسه هیئت مدیره سازمان، اجرای طرح مذکور در دستور کار سازمان قرار گرفت.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری یزد پس از نیازسنجی جداره شهر به نسبت تراکم رهگذر، امکان دسترس پذیری و جامعه هدف به نسبت مخاطب، نقاشی دیواری بعنوان پس زمینه کار اجرا میشود.
به گفته او عطف کتابهایی با موضوع مشخص برای فضای اجرا، روی نقاشی دیواری نصب میشوند بعنوان مثال دیواری در مسیر مهد کودک، دیواری در مکان مذهبی یا دیوار نزدیک پارک با کتابهایی برای کودکان، فرهنگ و مذهب یا سلامتی و ورزش تنوع خواهند داشت.
منصوری زاده گفت: کتابخانه مجازی در شهر میتواند بصورت تعاملی مخاطب را با استفاده از QR code موجود در عطف کتاب، اطلاعات مربوط به موضوع کتاب، نسخه صوتی، آدرس اینترنتی خرید و تهیه آن، پادکستهای موجود در رابطه با آن را ارجاع دهد و همچنین میتواند بصورت سالیانه یا فصلی، کتاب و موضوعات جدید را به مخاطب پیشنهاد دهد.
انتهای پیام/و