باشگاه خبرنگاران جوان رشت - آبتین حیدر زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: تغذیه درست، واکسیناسیون به موقع و رعایت دستورالعملهای بهداشتی، ۳ رکن اصلی در پیشگیری از کرونا است.
به گفته او، مصرف همهی گروههای غذایی، تغذیه مناسب قبل از واکسیناسیون برای مقابله با این بیماری از اهمیت ویژهای برخوردار است.
همچنین مصرف کافی سبزیجات، غلات، دریافت ویتامین D و انواع پروتینها در پیشگیری و مقابله با کرونا موثر است.
انتهای پیام/م.ی