گزیده‌ای از پست‌های سیاسیون در فضای مجازی را در گزارش زیر مشاهده می‌کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان - چهره‌های سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکه‌های اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ می‌دهد پست یا توئیت‌هایی را منتشر می‌کنند. برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزه‌های تحت اختیارشان نیز استفاده می‌کنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوال‌های آن‌ها هستند.


بیشتر بخوانید


صفحه رسمی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور پستی از چهاردهمین سفر استانی ایشان را در فضای مجازی منتشر کرد:

"در چهاردهمین سفر استانی.
رئیس‌جمهور وارد بندرعباس شد

بازدید از پروژه‌های استان، دیدار با اقشار مختلف مردم، نخبگان، جانبازان، خانواده شهدا و ایثارگران، شرکت در جلسه شورای اداری و نشست خبری از مهم‌ترین برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور به استان هرمزگان خواهد بود.
حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی را در این سفر، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، معاون اجرایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای کشور، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ورزش و جوانان همراهی می‌کنند.

رئیس‌جمهور:
شکل‌گیری استان هرمزگان همراه با مقاومت مردم در برابر متجاوزان بوده و تاریخ این استان ایستادگی، شجاعت و شهامت مردم را ثبت کرده است.

پیش از انجام سفر، هیات‌هایی به استان اعزام شده و با کمک نماینده محترم، ولی فقیه، استاندار و فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیاز‌های هرمزگان شناسایی شده است.

این استان در عرصه‌های تجاری، معدنی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و اقتصاد دریا زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه دارد و با وجود این ظرفیت‌ها نباید شاهد برخی نارسایی‌ها، فقر و بیکاری در استان باشیم.

در پرتو امنیت موجود در هرمزگان می‌توان هر نوع سرمایه‌گذاری در استان را تضمین کرد و با اتکا بر این سرمایه‌گذاری‌ها بر توسعه هرمزگان همت گماشت. دولت سیزدهم برنامه‌ریزی‌های خوبی در راستای توسعه هرمزگان در عرصه‌های مختلف انجام داده تا بتواند در این زمینه گام‌های موثری بردارد و مردم و فعالان اقتصادی احساس کنند که در این جهت گام‌های موثری برداشته می‌شود."

پست رئیسی

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت با انتشار تصاویری از حضورش در جشنواره مردمی فیلم عمار نوشت:

"جشنواره مردمی فیلم عمار، چون خودجوش و مردم‌محور عمل می‌کند، اثربخش است. ظرفیت مردمی این جشنواره باعث شده است که هم سلایق مختلفی را پوشش دهد و هم به لحاظ موضوعی دست و پا بسته نباشد. مستند‌های نمایش‌داده شده در ۱۱ دوره پیشین این جشنواره، تایید می‌کند که عمار از مردم و برای مردم است.

کار‌های مردمی و مستند ساختن از دغدغه‌های مردم ماندگارند. وقتی حفظ آرمان‌های انقلاب در کنار مطالبه‌ی تحقق این ارزش‌ها در هیاهوی مشکلات، با هنرمندی و استفاده از روزآمدترین روش‌ها عجین شود، هم به دل مخاطب می‌نشیند و هم اثرگذاری بیشتری دارد. عمار با دست‌اندرکاران جوانش از این ویژگی برخوردار است. الگو‌های این‌چنینی که مردمی و دغدغه‌محور هستند، اگر در سایر حوزه‌ها هم بسط پیدا کنند، پیشبرد امور را تسهیل می‌کنند، به این دلیل مهم که مردم پای کار آن هستند.

شناسایی استعداد‌ها و معرفی آن‌ها به مردم و جامعه هنری، از دیگر نکاتی است که جشنواره عمار را متمایز می‌کند. در مواردی رویش‌های عمار با استمرار در مستندسازی توانسته‌اند کار‌های حرفه‌ای و مخاطب‌پسندی را به جامعه عرضه کنند. بعضی از اولین‌های عمار هم حقیقتا فراتر از انتظار‌ها حاضر شده‌اند. جوان‌محوری در عمار باعث شده که ابداعات جالبی در جشنواره به اجرا گذاشته شود؛ مثلا نمایش برخط همزمان با نمایش حضوری.

عصر سه‌شنبه به جشنواره عمار در سینما فلسطین رفتم و مستندی جالب را دیدم. روایت‌گر مستند «ایفل تا آزادی» یک عکاس فرانسوی است که خاطرات و عکس‌های خود را از انقلاب اسلامی ایران به نمایش می‌گذارد و با توضیحاتی حال و هوای آن دوران را بازگو می‌کند. راوی، عکس‌ها و خاطرات زیادی از لحظات حضور امام خمینی (ره) در پاریس، کشتار مردم در میدان ژاله، حضور میلیونی جمعیت از سراسر ایران درمدرسه علوی برای دیدن امام (ره) از نزدیک، پیوستن نظامیان به مردم در پادگان‌ها و ... دارد؛ بازگویی با استناد به تصاویر قدیمی و با حس و حال، این مستند را دل‌نشین کرده بود."

پست جهرمی

سید عزت الله ضرغامی، وزیر ‏‏میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توئیتی از حضور در آرامگاه فردوسی به اشتراک گذاشت:

"از آرامگاه فردوسی بازدید کردم.
فردوسی هزار سال است بر تارک میراث فرهنگی ایرانیان می‌درخشد.
حماسه سرائی‌های او پشتوانه‌ی ایدئولوژیک جبهه جهانی مقاومت است.
پس از انقلاب، از او غفلت کردیم!
باید جبران کنیم."

پست ضرغامی

سید مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه توئیتی را درخصوص تامین بودجه برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی در حسابش منتشر کرد:

"سال‌ها است زنگ خطر پیری جمعیت به صدا درآمده است؛ دولت سیزدهم در بودجه سال آینده ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در نظر گرفته است."

پست میرکاظمی

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی از خطرات فضای مجازی برای کودکان نوشت:

"فرزندانمان را در فضای مجازی به حال خود رها نکنیم. همیشه همه چیز آن گونه که ما فکر می‌کنیم نیست. بعضی وقت‌ها شیادان و فریبکاران در کمین‌اند.

زمان حضور کودکان در فضای مجازی و تناسب محتوا با سن آن‌ها را مدیریت کنیم."

پست زارع پور

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار