باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه-سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت:در حال حاضر ۶۰ شرکت دانشبنیان و ۲۸۵ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری فعالیت میکنند، دانشبنیان درجهای است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سطوح مختلف به شرکتها میدهد.
در پارک علم و فناوری نزدیک به ۲ هزار فرصت شغلی و اشتغال در سه حوزه تخصصی کشاورزی، آی. سی. تی و حوزه صنایع استان ایجاد شده است.
از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۰ میلیون دلار از محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانشبنیان استان کرمانشاه در حوزههای صنایع شیمیایی، تجهیزات کشاورزی و حوزه آی. سی. تی و... به خارج از کشور صادر شده است.
پارک علم و فناوری کرمانشاه دو برنامه اصلی را برای توسعه رسالت خود دارد؛ اولین برنامه اصلی تمرکز بر پتانسیل داخلی خود پارک است و دومی استفاده از پتانسیلهای خارجی پارک است که در این خصوص ارتباط با سازمانهای دولتی در راستای تسهیل روابطی که این سازمانها و پارک دارند و ارائه خدمات تخصصی به واسطه کارگزاریهای حرفهای استان که خارج از پارک حضور دارند در دستور کار خود دارد.
با توجه به زیرساختهایی که در مجموعه پارک ایجاد شده و برج فناوری استان که امسال به بهرهبرداری رسید زیر ساختهای لازم را برای گردهم آمدن اجزا اکوسیستم فناوری و نوآوری استان کنار هم فراهم شده است.
هماکنون ۱۱۰ واحدی در برج محیا است تا بتوانیم تمامی اجزا از جمله واحدهای فناور، کارگزاران فناوری و واحدهای طرح توسعه صنایع بزرگ و... را کنار هم قرار دهیم و این اتفاق در سال آینده با تکمیل ظرفیت که در برج فناوری خواهیم داشت ادامه پیدا خواهد کرد.
معمولا سالانه بیش از ۴۰۰ ایده در واقع به مجموعه پارک علم و فناوری ارائه میشود که چیزی حدود ۲۰ درصد از آنها موفق میشوند و موفق به پذیرش را در پارک علم و فناوری میشوند.
یکی ازبرنامههای ویژه پارک علم و فناوری توانمندسازی شرکتهایی است که محصولات آنها قابلیت صادرات را دارد و تمام کسانیکه علاقهمند حضور در این زیست بوم فناوری استان هستند در یک پروسه توانمندسازی قرار میدهیم تا بتوانند یا ایده خود را ثبت کنند و به سمت تجاریسازی بروند و یا اینکه علاقهمند هستند جذب سایر تیمها استارت آپها و کسب و کارهای فناوری تحت حمایت قرار گیرند.
انتهای پیام/ق