مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: مانور زلزله ۶ ریشتری ساعت ۶ و۴۶دقیقه در ارمغانخانه با حضور مسئولان مدیریت بحران استانداری برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - موسوی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: شرح وظایف همه کارکنان هلال احمر در کد ۲ (برنامه عملیاتی کارکنان) تعریف و مشخص شده که با توجه به تاکید رئیس جمعیت هلال احمر کشور در خصوص تقویت این کد، این مهم در استان زنجان پیشرفت قابل توجهی دارد.

او می گوید: معاونت امداد و نجات هلال احمر استان تیم‌های یک، ۲ و سه برای برنامه عملیاتی کارکنان تعریف و فرمانده و جانشینان آن مشخص و فعال بوده و می‌توانند طبق ساختار ics به لحاظ اداری، مالی، برنامه ریزی، پشتیبانی و عملیاتی آماده بکار هستند.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: پس از اعلام گزارش زلزله فرضی با قدرت ۶ ریشتر ساعت ۶ و ۴۶ دقیقه صبح پنجشنبه ۲۳ دی ماه در شهر ارمغانخانه به وقوع پیوست و بلافاصله اعضای مدیریت بحران هلال احمر استان بلافاصله در مرکز کنترل هماهنگی و عملیات هلال احمر حضور یافتند پس از این مرحله به نیرو‌های عملیاتی، تیم‌های واکنش سریع، امدادگران برای امدادرسانی فراخوان داده شد.

موسوی می گوید: این مانور به منظور تمرین آمادگی امدادی سرعت عمل و افزایش توان اعضای مدیریت بحران هلال احمر استان، با سناریویی از پیش طراحی شده و بدون اطلاع قبلی از مکان و زمان آن برگزار شد.

او گفت: علاوه بر این نیز تعداد خودرو‌های امدادی، خودرو‌های انتقال تیم‌های عملیاتی و خودرو‌های حمل چادر بررسی و تبیین شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان، از تلاش‌ها و حمایت‌های مدیریت بحران استانداری زنجان در حوادث و بلایا قدردانی کرد.

هلال احمر نسبت به گذشته رشد قابل توجهی یافته است


کرامتی مدیر کل مدیریت بحران استانداری زنجان هم گفت: هلال احمر نسبت به گذشته رشد قابل توجهی یافته چراکه مدیریت این مجموعه با برخوداری از تجربیات ارزنده، همفکری، هم اندیشی و تعامل در مجموعه استان موجب پیشرفت این مجموعه شده است.

او می گوید: با توجه به اینکه زنجان معین منطقه ۲۱ تهران در حوادث و بلایاست، هفته جاری در به همراه هلال احمر استان زنجان این منطقه بودیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان گفت: برنامه‌های طراحی شده به لحاظ وجود پتانسیل و امکانات قوی مطلوب بود.

کرامتی گفت: باید همین اقدامات انجام شده در منطقه ۲۱ تهران در سایر استان‌ها نیز لحاظ شود.

او می گوید: چنانچه حادثه‌ای در زنجان اتفاق بیفتد، بافت فرسوده و حاشیه نشینی مشکلاتی را به مشکلات ناشی از بلایا اضافه خواهد کرد.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان این موارد می‌طلبد تا سناریو‌های متفاوتی برای مقابله با چنین موارد در مناطقه مختلف شهر زنجان تعریف شود.

کرامتی گفت: گسل سلطانیه که از ذاکر عبور می‌کند منطقه شرقی زنجان تحت تاثیر از حادثه قرار می‌گیرد که باید سناریو‌های عملیاتی ساعت صفر طراحی و اجرا شود.

او می گوید: باید سناریویی تعریف کنیم که همه عوامل و دستگاه‌های مربوط یکی ۲ شب در منطقه‌ای ساکن شوند تا تمرین‌های لازم برای مقابله با بحران و امدادرسانی انجام شود.

آقاجانلو معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز در ادامه این جلسه گفت: برنامه عملیاتی کد ۲ کارکنان از چند سال گذشته در استان شروع و مانور‌های تمرینی آن انجام، چارت سازمانی نوشته شده و چندین مرحله شرح وظایف معاونت‌ها آماده شده است.

او می گوید: ۳ تیم عملیاتی بر اساس ساختار ics در زمان بحران تعیین و وظایف نیز به طور جداگانه مشخص شده است.

در ادامه این مانور هر کدام از معاونت‌های هلال احمر گزارشی از روند آمادگی خود در حوادث و بلایا ارائه دادند.

از ابتدای امسال تاکنون ۶ مانور دور میزی در شهرستان‌های خرمدره، خدابنده و طارم، ایجرود، ابهر، زنجان با سناریو‌های سیل، زلزله و برف و کولاک برگزار شده است.

پیش از این نیز مانور ساعت صفر با سناریوی زلزله در سلطانیه با مشارکت همه شهرستان‌های استان برگزار شده بود که در ۲۳ دی ماه سالجاری نیز مانور ساعت صفر، زلزله در ارمغانخانه با مشارکت هلال احمر مرکز استان و شهرستان زنجان به منظور تمرین آمادگی امدادی و سرعت عمل بالا در مواقع بحرانی برگزار شد.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.