مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ظرف‌های نگهداری روغن‌ها باید غیر قابل نفوذ نسبت به نور و حرارت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان  - پریسا ترابی گفت: افراد برای حفظ سلامتی خود باید به جای مصرف روغن های جامد از روغن زیتون و آفتاب گردان به مقدار کم استفاده کنند. روغن نباید در ظروف شفاف و پشت شیشه فروشگاه ها نگهداری شود.

به گفته متخصصان افراد به ویژه سالمندان در دوران کرونایی بهتر است از مواد حاوی فیبر بیشتر از گذشته استفاده کنند؛ زیرا فیبر موجود در حبوباتی حاوی سبوس، کنترل کننده سطح کلسترول خون است. مردم بهتر است مصرف گوشت قرمز را به دلیل داشتن چربی پنهان کم کنند.

او گفت: افراد به خصوص افراد مسن باید توجه جدی به مصرف امگا ۳ داشته باشند که در ماهی وجود دارد و سبب کاهش خطر ابتلا به سکته قلبی می شود. مردم باید به مقدار کافی سبزی، میوه و نان سبوس دار مصرف کنند؛ زیرا این گونه مواد حاوی آنتی اکسیدان بوده و از چربی کمی برخوردار هستند. البته خوردن بیش از اندازه این مواد باعث اضافه وزن و بروز مشکلات چاقی در بین افراد و به ویژه سالمندان کم تحرک خواهد شد.


بیشتر بخوانید

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار