باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - آیین اختتامیه نهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران که از ۲۰ دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و به صورت مجازی آغاز شده بود، عصر ۲۲ دی ماه به کار خود پایان داد.
پارسا، دبیر دبیرخانه دائمی اخلاق پزشکی ایران در صحبتهای کوتاهی از دست اندرکاران و برگزارکنندگان نهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران قدردانی کرد.
مینا مبشر، دبیر علمی نهمین کنگره اخلاق پزشکی ایران نیز در این آیین گفت: در این کنگره سعی شد، متخصصان اخلاق پزشکی در سراسر کشور بتوانند در کنگره شرکت و نشستهای تخصصی را اداره کنند.
او با اشاره به راه اندازی کارگروه اخلاق پزشکی در دانشکده پزشکی، دانشکدههای پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: در روزهای برگزاری کنگره، اساتید بالینی و پرستاری این دانشگاه در نشستها حضور داشتند و از نظرات آنها بهره بردیم.
مبشر می گوید: در این کنگره همچنین نشستهای تخصصی برگزار شد که نشان داد، جایگاه اخلاق پزشکی و متخصصان اخلاق پزشکی یک رشته کاملا پویا است.
مهناز امیری، دبیر اجرایی نهمین کنگره اخلاق پزشکی نیز در این آیین گفت: نخستین نشست برنامه ریزی نهمین کنگره در شهریور ماه امسال برگزار شد که اولین اقدام تشکیل گروههای اجرایی و علمی بود و با توجه به شیوع ویروس کرونا مقرر شد این کنگره به صورت مجازی برگزار شود.
او گفت: برای برگزاری کنگره به صورت مجازی مقرر شد که کنگره هم به صورت پخش زنده از طریق آپارات و هم از طریق لینک کنگره از برنامه ادوبی کانکت برگزار شود.
امیری می گوید: در روزهای برگزاری کنگره، ۳ شماره تلفن همراه و یک سامانه پیامکی برای رفع مشکلات احتمالی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
به گفته او برای افزودن به غنای نهمین کنگره، ۵ کارگاه و یک سپوزیوم هم برگزار شد و در روزهای برگزاری کنگره در ۱۲ نشست تخصصی از سخنرانی ۶۵ نفر از اساتید اخلاق پزشکی سراسر کشور بهره بردیم.
دبیر اجرایی نهمین کنگره اخلاق پزشکی گفت: با وجود اینکه این کنگره به صورت مجازی برگزار شد؛ اما استقبال بسیار خوبی از آن شد به طوری که در روز نخست هزار و ۴۵۰ مورد و در روز دوم هزار و ۴۳۰ مورد از نشستهای تخصصی استقبال کردند.
در آیین اختتامیه نهمین کنگره اخلاق پزشکی ایران با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان از نماد کنگره نهم که به صورت کاشی بود، رونمایی شد.
انتهای پیام/ م