طرز تهیه تارت شکلاتی + فیلم

فیلمی از مراحل پخت تارت شکلاتی را مشاهده می‌کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه تارت شکلاتی به ۷۵ گرم کره، ۲۵ گرم پودر بادام، ۵۰ گرم پودر قند، ۳۰ گرم تخم مرغ، ۱۲۵ گرم پودر کیک و یک عدد تابه ۱۸ سانتی متری تارت نیاز دارید. 

ابتدا کره و خامه را با همزن مخلوط کنید، سپس  تخم مرغ را کم کم اضافه کنید، آرد را در الک بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید و وقتی به شکل خمیر درآمد، در نایلون بپیچید و ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

سپس خمیر را پهن کنید (نیازی به ورز دادن نیست) و در قالب قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و  فویل آلومینیومی پهن کنید و سنگ تارت را اضافه کنید (آلومینیوم بهتر از ورق فر است) سپس در دمای ۳۵۶ درجه فارنهایت /۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.

 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.