به گزارش روابطعمومی خانه ملت، عبدالرسول پورعباس در تشریح نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس که به موضوع بررسی نحوه اجرای قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون سراسری اختصاص داشت، گفت: در این نشست مشترک با اعضای کمیسیون آموزش، برنامههای جدید سازمان سنجش تشریح و تبیین شد.
او می گوید: موضوع بررسی نحوه اجرای قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون سراسری با توجه به دغدغههای اعضای کمیسیون مورد رسیدگی قرار گرفت و سازمان سنجش در این زمینه که به تخلفات گزارش شده برخی از داوطلبان در آزمون سراسری سالهای گذشته مربوط می شد، تدابیر لازم را اتخاذ کرده و تا ۲ الی ۳ هفته آینده نتایج آن مشخص خواهد شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه در زمینه گزارش تخلفات مربوط به تقلب برخی داوطلبان در آزمون سراسری با توجه به مستند نبودن دلایل گزارش شده، عمده داوطلبان تبرئه خواهند شد، افزود: اما در برخی موارد که گزارشهای مستند وجود دارد، کمیته رسیدگی به تخلفات احکام لازم را صادر خواهد کرد.
پورعباس با تأکید بر اینکه مردم به هیچ عنوان نباید نسبت به این موضوع نگرانی داشته باشند و باید مطمئن باشند که رسیدگیها کاملا دقیق و موشکافانه خواهد بود، گفت: این پروندهها عمدتاً در کنکور سراسری رشته پزشکی بوده ولی گزارش ها در همه رشتهها وجود داشته است.
او ادامه داد: منشأ اصلی شک و شبهات به وجود آمده گزارشات مردمی و منطبق نبودن نتایج با سوابق داوطلب است ولی در برخی موارد استفاده از موبایل، هندزفری و امکانات الکترونیک گزارش شده که در این موارد به تخلفات رسیدگی شده است.
رئیس سازمان سنجش تصریح کرد: احکام صادره به اطلاع فرد متخلف و دانشگاه میرسد و با توجه به اینکه آییننامه رسیدگی به تخلفات کنکور، نشر عمومی آن را اقدام غیرقانونی تلقی کرده نمیتوان احکام را به اطلاع عموم رساند. با توجه به اینکه تعداد پروندهها زیاد است روزی ۱۰۰ پرونده در حال بررسی است و احکام به مرور صادر میشود که پیشبینی میشود ظرف ۲۰ روز آینده پروندهها به اتمام برسد.
او اضافه کرد: البته به شکل عام اعلام خواهیم کرد که چه تعداد از داوطلبان تبرئه کامل میشوند و پیشبینی ما این است که اکثریت پروندهها نیز منجر به همین نتیجه شود.
پورعباس در پاسخ به این سوال که آیا رسیدگیها در سازمان سنجش صورت خواهد گرفت یا مراجع نظارتی دیگر نیز به این موضوع ورود میکنند، گفت: مجلس رهنمودهای لازم در این زمینه را به سازمان سنجش داده و یک کمیته تخصصی ذیل هیأت بدوی سازمان سنجش تشکیل شده و به پروندهها رسیدگی میکند.
انتهای پیام/
متاسفانه نظارتی درسیستم ازمون نمی باشد وجوانان درحال حاضربیشتر بدنبال خرید رتبه هستند تادرس خواندن همین افراد دراینده تخصص راهم براحتی وبدون دردسر خواهند گرفت وبا تخصص بیسوادی فقط جیب بیماران راخالی خواهند نمود
نتیجه:
خسته نباشید کنکور امسال هم روز از نو و روزی از نو
اول خودتان سوالات را میفروشید ،و یک سال بعد این بچه بازی ها را در میارین،
تقلب های امسال را ۲ سال دیگه در مورد انها تصمیم گیری کنبد