باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - حسین برزگر میگوید: در چهارمحال و بختیاری شش هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی تولید میشود در حالیکه سرانه مصرف این محصول در استان پایینتر از میزان تولید است.
سرانه مصرف قارچ در جهان به ازای هر نفر حدود پنج کیلوگرم در سال در نظر گرفته شده که این آمار در کشور ۱.۵ کیلوگرم و برای مردم استان کمتر از ۷۰۰ گرم است.
بیشتر بخوانید
قارچ خوراکی جایگزینی مناسب برای مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی به شمارمی رود چراکه میزان مصرف آب برای پرورش قارچ نیز بسیار کم و به لحاظ اقتصادی و غذایی پرارزش است.
نخستین جشنواره آشپزی با قارچ در اواسط بهمنماه ۱۴۰۰ در راستای حمایت از رونق تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم و افزایش سرانه مصرف قارچ در شهرکرد برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این جشنواره افزایش سرانه مصرف قارچ در راستای سلامت جامعه و پایداری تولید این محصول خوراکی است.
هماکنون ۳۲ واحد کارگاههای صنعتی تولید قارچ و ۱۵۰ واحد کارگاه خانگی در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، کیار و فارسان فعال و روستای «قلعه ممکا» در چهارمحال و بختیاری به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور از مهمترین مراکز تولید قارچ استان به شمار میرود.
انتهای پیام/ع