باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان - محسن طاهریان مدیرکل انتقال خون استان سمنان گفت: ۲۱ هزار و ۵۱۶ مرد و یکهزار و ۳۶۲ زن از ابتدای امسال تا پایان آذر با مراجعه پایگاههای اهدای خون در استان سمنان خون اهدا کردند.
۷۰ درصد اهدا کنندگان خون در استان از ابتدای فروردین تا پایان آذر امسال از اهداکنندگان مستمر بودند.
افرادی که ۲ مرتبه یا بیشتر در سال خون اهدا کنند، اهداکنندگان مستمر تلقی میشوند و اکنون انتظار است در کنار اهداکنندگان مستمر آحاد جامعه مشارکت در کار خداپسندانه اهدای خون را دستور کار خود قرار دهند.
نیاز به خون و فرآوردههای آن همیشگی است و ضرورت دارد همه احساس مسئولیت کنیم، به فکر هموطنان چشمانتظار دریافت خون باشیم و زنجیره نیکیها را قطع نکنیم.
مسوولان انتقال خون به اهداکنندگان همواره اطمینان میدهند که در مراکز اهدای خون برای پیشگیری از شیوع کووید۱۹ رعایت شیوهنامههای بهداشتی در بالاترین سطح، انجام میشود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
افراد در مراجعه اول برای اهدای خون به وسیله پزشک ویزیت میشوند و اگر پزشک تشخیص دهد اهدای خون برای سلامت متقاضی مضر است از اهدای خون فرد ممانعت میشود.
افراد گروه سنی ۱۸ تا ۶۰ سال میتوانند برای اهدای خون به پایگاههای انتقال خون مراجعه کنند و پس از انجام معاینات و بررسی دقیق آزمایشهای تجویز شده از سوی متخصصان و پزشکان مستقر در مراکز انتقال خون نسبت به اهدای خون اقدام کنند.
چهار پایگاه اهدای خون در شهرستانهای گرمسار، سمنان، شاهرود و دامغان در استان سمنان فعال است و متقاضیان اهدای خون میتوانند با مراجعه به این مراکز در نجات جان هم نوعان خود مشارکت کنند.
چهار پایگاه اهدای خون در استان سمنان از ساعت هشت صبح فعالیت را آغاز میکنند و خونگیری از متقاضیان تا ساعت ۱۳ ادامه دارد.
آزمایشهایی مانند هپاتیت بی و سی، ایدز و بیماریهای مقاربتی از خونهای اهدایی به عمل میآید و خون اهدایی برای افراد نیازمند در عملهای جراحی، درمان مجروحان تصادف، زایمان، برای تالاسمی و هموفیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام / ن