مهمترین خطرات دوران بارداری که ممکن است هر زنی با آنها روبرو شود را بشناسید.

باشگاه خبرنگاران جوان- وقتی زنی متوجه می‌شود که باردار است، این خود برایش احساساتی مانند شادی، هیجان و انتظار خلق می‌شود. اما، اگر بارداری پرخطر در نظر گرفته شود، باید از اضطراب، استرس و نگرانی هم سخن گفت.

 برای داشتن یک بارداری و زایمان سالم، مراقبت‌های زیادی لازم است. شش تا هشت درصد از زنان باردار، ممکن است دچار شرایطی شوند که او را در شرایط پرخطر قرار دهد. بسیاری از بارداری‌ها هم  نزدیک به ۵۰٪  در معرض خطر هستند؛ لذا باید از مراقبت‌های تخصصی ارائه‌شده توسط یک فوق‌متخصص پزشکی مادر و جنین (ارائه‌دهنده بارداری پرخطر) بهره‌مند شوند. عوامل خطرزای دوران بارداری فراوانی وجود دارد که می‌تواند برای مادر خطرناک باشد.  

رایج‌ترین این خطرات دوران بارداری عبارتند از:

سن بالای مادر

زنان باردار بالای ۳۵ سال بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری، پره اکلامپسی و محدودیت رشد داخل رحمی هستند. 

شرایط پزشکی قبل از بارداری

سلامت یک زن نقش مهمی در بارداری او دارد. افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت، مشکلات ریوی، کلیه یا قلبی، یا بیماری‌های خودایمنی یا مقاربتی در معرض خطر بیشتری برای سقط جنین یا سایر عوارض هستند.

شرایطی که در دوران بارداری رخ می‌دهد: مانند پره اکلامپسی (فشار خون بالا) یا دیابت بارداری. در صورت عدم درمان پزشکی می‌تواند برای زن باردار یا جنین او خطرناک یا حتی کشنده باشد.

مشکلات سلامت مربوط به بارداری

عفونت‌های خاص، کوتاه شدن دهانه رحم یا زایمان زودرس ممکن است زن باردار و جنین او را در معرض خطر قرار دهد.

حاملگی چند قلو

جنین چند قلو (به عنوان مثال، دوقلو، سه قلو و غیره) خطر زایمان زودرس، دیابت بارداری و فشار خون بالا را در زنان افزایش می‌دهد.

جفت سرراهی

جفت سرراهی یکی دیگر از مشکلات مرتبط با بارداری است که ممکن است زن را در دوران بارداری و زایمان در معرض خطر قرار دهد. این وضعیت باعث خونریزی بیش از حد می‌شود، به خصوص زن باردار انقباضات داشته باشد. در این مورد، پزشکان ممکن است برای به حداقل رساندن خطرات خونریزی برای مادر و نوزاد، سزارین را برنامه ریزی کنند.

افسردگی

افسردگی در زنان باردار ممکن است منجر به زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و بروز بیشتر سزارین شود.

اختلالات خونی 

اختلالات خونی، مانند بیماری سلول داسی شکل، می‌تواند خطر ابتلا به عفونت‌های دستگاه ادراری، از دست دادن جنین، زایمان زودرس و محدودیت رشد داخل رحمی را در دوران بارداری افزایش دهد.

چاقی

تقریباً ۳۵ درصد از زنان را چاقی در دوران باروری تحت تأثیر قرار می‌دهد. چاقی در دوران بارداری خطر ابتلا به پره اکلامپسی، دیابت بارداری، سقط جنین، مرده زایی و سقط مکرر را افزایش می‌دهد.

دیابت بارداری

دیابت در ۱۳ درصد از بارداری‌ها رخ می‌دهد. کنترل دقیق قند خون می‌تواند خطر ابتلا به پره اکلامپسی، زایمان سزارین و آسیب در روند زایمان را کاهش دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: زایمان سالم ، استرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۸ دی ۱۴۰۰
سلام.از سازمان بازرسی کل کشور،شورای نگهبان،دولت،مجلس،رهبر معظم انقلاب می‌خواهیم دستور واردات خودروی معمولی باکیفیت و بدون تعرفه گمرکی را صادر بفرمایند و فروش آن به مردم بدون خودرو،تا انحصار،احتکار و گرانی دههابرابری خودرو شکسته شود،مردم بعد برجام که خودرو ده برابر گران شد توان خرید ندارند و از طرفی خودروهای داخلی هزاران برابر ویروس کرونا در شش ماه گذشته کشته و تلفات داده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۰ دی ۱۴۰۰
تازمانی که راند هست این صحبت‌های شما مثل آرزو برام اقشار کم درآمد وضعیف جامعه ماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۱۸ دی ۱۴۰۰
انشاالله لطف خدا شامل همه خانمها بشه و بهشون فرزند سالم و صالح بدهد.برای همه خانواده هایی که دنبال فرزند دار شدن هستند دعا کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۲۰ دی ۱۴۰۰
انشالله خداوند از درهای رحمت وبخشش خودش نگاهی به مادرانی که آرزوی فرزند دارند بکنه ودامشون سبز بشه از برکت فرزند سالم وصالح
آخرین اخبار