باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - علیرضا پاکفطرت در نشست علنی در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: با جمعی از همکاران درباره نطقها صحبت میکردیم و پرسیدم این نطقها سرانجام چه میشود که گفتند صرفا در جایی نگاهداری میشود که جای تأسف دارد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: این مجلس با این ساختار و این آیین نامه نمیتواند مشکلات کشور را حل کند از این رو اگر میخواهید کشور را نجات دهید باید ساختار مجلس را اصلاح کنید. ساختار مجلس با اصلاح چند آیین نامه درست نمیشود و این وظیفه ما نمایندگان و مرکز پژوهشها است که البته اگر رئیس این مرکز علمی و درست انتخاب شود و تا مجلس درست نشود، اوضاع همینطور باقی خواهد ماند و روز به روز بر مشکلات کشور افزوده میشود.
او با بیان اینکه در مجلس یازدهم افراد نخبه و فرزندان شهدا زیاد داریم، گفت: در این جلسه از مسئولان باسابقه و سرداران جنگ داریم که سردارانی که توانستند در ۱۸ ماه بر دشمن مسلط شده و خرمشهر را آزاد کنند پس چرا بعد از گذشت ۲۰ ماه از آغاز مجلس انقلابی، باز هم اوضاع اقتصادی و فرهنگی همین است؟ چرا قدرت پول ملی روز به روز کاهش پیدا کرده و روز به روز اقتصاد کوچکتر میشود؟
پاک فطرت گفت: آیا میدانید زمانی که مجلس یازدهم تشکیل شد، ریال ایران در برابر ارزهای خارجی چقدر قدرت داشت و امروز چقدر قدرت آن کاهش یافته است؟ای کاش مجلس در سال حداقل یک بار هم که شده بودجهای را که خود نوشته در مجلس مرور و کنترل میکرد که دولت چند درصد این تبصرههای بودجه را اجرا کرده است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین گفت: در بسیاری از تبصرههای بودجه بارها نوشته شده دولت مکلف است کاری را انجام دهد. اگر تکلیفها انجام شده بود که وضع مملکت از نظر فشار اقتصادی به مردم اینگونه نبود. به نظر میرسد هیأت رئیسه باید برنامه ریزی بهتری برای جلسات داشته باشد. مگر در یک سال چند جلسه علنی میتوانیم داشته باشیم؟ نهایتا صد جلسه. چرا باید جلسات را یکی پس از دیگری صرف مسائل کم اهمیت کنیم؟ باید مسائل اصلی را در دستور کار قرار دهیم، اما مسائل اصلی مثل معیشت مردم را رها کرده ایم.
او با بیان اینکه اولویت اول ما اقتصاد، اشتغال و خانواده است، عنوان کرد: در مجلس از نظر کمی کار زیاد میشود، اما باید کیفیت را نیز در نظر گرفت لذا بهتر از اعضای هیأت رئیسه نطقهای نمایندگان را شنیده و به آن ترتیب اثر دهند. مردم هوشیار شده و ایجاد اشتغال و افزایش قدرت پول ملی را میخواهند.
پاکفطرت همچنین با بیان اینکه اگر این مجلس نتواند مشکلات کشور را حل کند، مجلسهای دیگر هم نخواهند توانست، گفت: هر جلسه مجلس باید زانوان دشمنان را لرزانده و مردم انقلابی ایران را خوشحال کند. توقع مردم از مجلس انقلابی بیش از این است و مردم به ما میگویند در مجلس چه میکنید. به نظر میرسد مطالب مهم تری نیز وجود دارد که هیأت رئیسه در دستور کار قرار دهد.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس با اشاره به قانون تعارض منافع که سالها است در بسیاری از کشورهای دنیا به تصویب رسیده، گفت: تعارض منافع در کشور ما در حوزه شغلهای مختلف در سازمانهای مختلف بیداد کرده که باعث بی عدالتی و رنجش مردم میشود و روز به روز مردم را ناامیدتر و افسردهتر میکند از این رو باید خون تازه در رگ جامعه تزریق کرد و آن هم در اولویت قرار دادن قوانینی است که فساد را کاهش میدهد.
او همچنین در ادامه با بیان اینکه از مجلس انقلابی انتظار میرود که چند موضوع مهم را در دستور کار خود قرار دهد و امسال به تصویب برساند تا مردم امیدوار شوند، گفت: برای یک بار هم که شده قانون تعارض منافع را تدوین کنید و در قالب یک کتاب چاپ و به کل کشور ابلاغ کنید.
پاک فطرت در ادامه با بیان اینکه این مجلس ظرفیت زیادی دارد که از آن استفاده نشده و وظیفه هیأت رئیسه است که وقت بیشتری برای برنامه ریزی بگذارد، گفت: مجلس متعلق به مردم بوده و رهبری فرموده اند موضوعات مهم با لایحه به مجلس بیاید، اما در این مدت بیش از ۸۰۰ طرح آوردیم که بیش از ۴ سال مجلس قبل خواهد بود.
او در ادامه با بیان اینکه تا زمانی که حکومت ملی و محلی تفکیک نشده و اختیار به استانها داده نشود، تولید نیز انجام نمیشود، گفت: دولت باید کاری کند تولید در استانها شکل گیرد و استانها باید با هم رقابت کنند، اما متأسفانه امروز استانها چشم به دولت مرکزی دوخته اند.
پاک فطرت همچنین تصریح کرد: بردن مجلس به رأس امور وظیفه همه به ویژه هیأت رئیسه است و ما باید تصمیمات سخت و شجاعانه بگیریم و فرصتهای بزرگی داریم که در حال از دست رفتن است، نزدیکترین افراد به مردم نمایندگان مجلس هستند پس چه کسی بهتر از نماینده میتواند مشکلات مردم را بداند و باید به آن رسیدگی کنیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: متأسفانه امروز مجلس به روزمرگی افتاده که به جایی نخواهیم رسید. برخی تصمیمات فی البداهه مجلس برای سرمایه گذاران و مردم مشکل ساز شده و حیف است این همه متخصص داریم، اما به جایی نرسیم.
انتهای پیام/