باشگاه خبرنگاران جوان - شبنم مقتدری، عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درباره افزایش تعداد روانشناسنماها گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و افزایش اختلالات روانی و کاهش مراجعه به مراکز رواندرمانی، میزان افراد سودجو با ظاهر روانشناس در فضای مجازی افزایش پیدا کرده است.
با شیوع این ویروس تعداد این افراد با پیشنهادهای خارج از عرف در کشور، افزایش پیدا کرد؛ به گونه ای که می توان گفت در حال حاضر تعداد این افراد نسبت به روانشناسان واقعی بیشتر است.
به گفته این روانشناس این افراد با تکیه بر فن بیان خوب و با ارائه مطالب غیر علمی، باعث افزایش اختلالات روانی مراجعه کنندگان می شوند.
مقتدری متذکر شد که مطابق قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، با خواندن یک کتاب و چند مطلب روانشناسی نمیتوان روانشناس حرفهای شد و حضور در این حرفه نیازمند تحصیلات و تجربیات دانشگاهی است.
او گفت: یک از پارامترهای مهم تشخیص یک روانشناس واقعی از روانشناسنما این است که بتواند توانایی تصمیم گیری در مراجعه کنندگان را بالا ببرد؛ زیرا اگر تشخیص اختلال به شکل مناسب برای مراجعه کننده انجام و برنامه ریزی به درستی انجام شود، بسیاری از بیماریها و اختلالات روانی برطرف می شوند.
انتهای پیام/