ناسا پس از یک بار تعویق در باز کردن سپر خورشیدی جیمز وب، بالاخره موفق شد ۳ لایه از آن را باز کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از ناسا، روز دوشنبه ۳ ژانویه در ساعت ۳:۴۸ بعد از ظهر به وقت شرقی آمریکا، تیم تلسکوپ جیمز وب موفق به باز کردن اولین لایه از پنج لایه سپر خورشیدی تلسکوپ جیمز وب شد؛ این لایه ها طی چند روز آینده به طور کامل مستقر می شوند. همچنین اولین لایه باز شده به عنوان بزرگ‌ترین لایه است و بیشترین گرمای خورشید را دریافت می‌کند. در واقع این سپر خورشیدی به اندازه یک زمین تنیس است که به سرد نگه داشته شدن تلسکوپ کمک می‌کند و نور مادون قرمزی که برای رصد ساخته شده است را تشخیص می‌دهد.

تیم این تلسکوپ لایه دوم را در ساعت ۴:۰۹ بعد از ظهر امروز ۴ ژانویه به وقت شرقی آمریکا آغاز کرد و این روند ۷۴ دقیقه طول کشید. لایه سوم نیز در ساعت ۵:۴۸ بعد از ظهر شروع شد و این فرایند ۷۱ دقیقه طول کشید. در مجموع، فرایند باز شدن این سه لایه بیش از پنج ساعت و نیم طول کشید. گفتنی است که این سه لایه نزدیک‌ترین لایه‌ها به خورشید است و باز شدن دو لایه پایانی برای فردا برنامه ریزی شده است.

نمایی فرضی از باز شدن کامل سپر خورشیدی

جیمز کوپر، مدیر این سپر خورشیدی با اشاره به این بخش از ماموریت جیمز وب گفت: "این ماموریت سخت‌ترین بخش آزمایش از روی زمین بود، بنابراین خیلی خوب است که با موفقیت پیش رفت. تیم نورثروپ و ناسا کار بزرگی انجام می‌دهند و ما مشتاقانه منتظر باز شدن لایه‌های باقی مانده هستیم".

لازم به ذکر است که این سپر خورشیدی پس از استقرار کامل، از تلسکوپ در برابر تشعشعات خورشید محافظت می‌کند و ابزار‌ها را در حداقل حدود ۳۶K یا در حدود -۳۹۴ درجه فارنهایت سرد نگه می‌دارد.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار