به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پولیتیکو، برخی از مقامات نزدیک به روند مذاکرات هستهای ایران اعلام کردند ممکن است انجام مذاکرات برای رسیدن به توافقنامه ۲۰۱۵ تا پایان ژانویه و یا اوایل فوریه به پایان برسد. در حالی که مقامات غربی خواستار نابودی سانتریفیوژهای ایران هستند، تهران این موضوع را نمی پذیرد.
برخی دیگر از منابع خبری آگاه ولی میگویند هیچ زمان مشخصی برای پایان این مذاکرات درنظر گرفته نشده است. دیپلماتهای انگلیس، فرانسه و آلمان در هفته گذشته اعلام کردند نمیخواهند مهلتی ساختگی را برای مذاکرات مشخص کنند، ولی تنها چند هفته و نه چند ماه برای بازگشتن به توافق هستهای زمان باقی است.
این پایگاه خبری در ادامه مطلب خود مدعی شده عدم مذاکره مستقیم بین مقامات ایرانی و آمریکایی باعث پیچیده شدن روند مذاکرات شده است. انریکه مورا، مقام ارشد اتحادیه اروپا مجبور است هر بار راه حلهای رسیدن به سازش را بین رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران و علی باقری کنی، مذاکره کننده ارشد ایران رد و بدل کند. همین امر باعث کند شدن روند مذاکرات این دوره شده است.
دیپلماتهای غربی نیز ادعا میکنند هنوز مطمئن نیستند مقامات ایران تا چه حد برای رسیدن به توافق هستهای مصمم هستند. آنها میگویند ممکن است این دور از مذاکرات فرصتی برای ایران برای گسترش برنامه های هستهای خود باشد.
یک دیپلمات ارشد غربی که نخواست نامش فاش شود اعلام کرد با توجه به کاهش زمان برای مذاکرات قرار است از این به بعد موضوعات مختلف به صورت موازی پیش برده شوند.
در این پایگاه خبری همچنین آمده است: گفتگوها بسیار فنی است، زیرا باید به مراحلی دست یابد که ایران را به جایی که در سال ۲۰۱۵ قرار داشت برساند. در مورد برخی اختلافها راه حلهایی پیشنهاد شده، ولی برخی دیگر از اختلافات بسیار پیچیده هستند.
این پایگاه مدعی شده: چیزی که روند مذاکرات را پیچیدهتر کرده نحوه برخورد و مدیریت سانتریفیوژهای ایران است. ایران سرعت بالایی در سالهای اخیر در ساخت سانتریفیوژهای هستهای پیدا کرده است. ایران در حال غنی سازی اورانیوم تا ۶۰ درصد است این یعنی ایران تا رسیدن به توانایی ساخت تسلیحات هستهای راه زیادی ندارد. در حالی که طبق توافقنامه سال ۲۰۱۵ ایران تنها مجاز به غنی سازی ۳.۶۷ درصدی با تعداد محدودی از سانتریفیوژهای پبشرفته بود.
این گزارش تاکید دارد: ایران صدها سانتریفیوژ بسیار پیشرفته و کارآمد را در فردو و نطنز نصب و راه اندازی کرده است. بسیاری از نمایندگان کشورهای غربی از ایران خواسته اند این سانتریفیوژها را نابود کند، ولی تهران در نظر دارد در صورت توافق این سانتریفیوژها را انبار کند. ایران دسترسی نمایندگان آژانس بین المللی انرژی هستهای برای بازدید از تاسیسات خود را بسیار محدود کرده این در حالیست که در هفتههای اخیر مقامات این آژانس چندین بار به ایران سفر کرده اند.
انتهای پیام/
اجازه دهند دانشمندان مون بمب هسته ای بسازند
قلدرها و یانکی های آمریکایی قاتلان بیش از 100 میلیون سرخپوست بومی آمریکا ، حرفی جز زور نمی فهمد . نباید از روی نرمش باهاش برخورد کرد
سردار...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و تمام استعمار گران جهان...
لعنت...
اینا از کوتاهی های ماها تا به اینجا هم ، پیش اومدن ،
و تا همه دنیا دست به دست هم ندیم و به ( وحدت در عین کثرت ) نرسیم
و هی منم.. ، منم.. کنیم و کی بهتره ...
و این جور انحراف ها..،
*** ( و نقش فردی خودمون رو نادیده بگیریم... )
و به یک وحدت جهانی ، علیه انواع سلطه ، توجه نکنیم ...
همینه...!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !!! !
ما که اب از سرمون رد شده چه یک وجب چه صد وجب.
آن وقت حساب کار هم دست خارجی ها میاد و صدالبته مسئولین بی کفایت هم عیار خودشون را می فهمند.
غربی غلط کردن
کشور نباید تسلیم بشه
چرا نوفهمین
ان شاءالله
تنها با زور میتوان حق رو گرفت نه با مذاکره !!!! روسیه چین هم بدتر از آمریکا و اروپا هستند !!!! میدونید این دو تا کشور چقدر منافع ملی ما رو از بین بردند !!!! روسها و چینی ها قابل اتکا نیستند اونها فقط با برگ ایران دارند بازی می کنند !!!!!
بنابر این ایران به هیچ وجه نباید زیر بار برود
حتی نباید میزان اورانیوم بیش از سطح مشخص شده در برجام از کشور خارج شود و یا درصد آن کاهش داده شود و این برای ضمانت ما از عدم خروج دوباره طرف مقابل و عدم انجام تعهدات شون هست
مطمئن باشید آنها در اولین زمان همان شیوه ی گذشته را انجام خواهند داد و ما باید خودمان جای پایمان را محکم کنیم
1) خلع سلاح ایران و نداشتن هیچ سلاح دفاعی
2) تحویل نفت و گاز به غربی های ظالم
3) بیشتر شدن تحریم برای کنترل کامل ایران
4) تحویل ایران به انگلیس و یهودیان و نهایت تغییر نام ایران به نوکر انگلیس و آمریکا
لغو تحریم نیاز به مذاکره نداره !
فقیر .
اقشار رو به فقیر
متوسط .
پولدار که تقریبا به زور در رفاه هستند
ثروتمندان کوچک
ثروتمندان کلان
در این میان قشر متوسط بیشترین ضربه را میخورند با قشری که در حال پرتاب شدن به قشر فقیر هستند و قشر عصبانی که هر لحظه در حالت انفجار قرار دارند و بیشترین نارضایتی در این قشر است
فقرا که بیجاره ها عادت کردن به فقر
پولدارها هم تا حدودی میتوانند رفاه را تامین کنند..
ثروتمندان کوچک هم که معلوم هست وضعیتشان .
ثروتمندان بزرگ هم جای خود
.
بیشترین فشار تحریم روی دوش قشر متوسط بود که هر لحظه در حالت پرتاب به سمت فقر را دارند
چین و روسیه و ترکیه و ... بقیه جاها که آمریکا اونها رو تحریم میکنه مگه بخاطر فعالیت هسته ای هست ؟
امریکا هرجا که مورد نظرش عمل نکنن یا حمله میکنه یا کودتا یا تحریم ....
دلیل تحریم ایران هم همینه
دلیل سنگین کردن تحریم ایران هم پالس های مثبت دولتمران خودمون بود .
دلیل تاثیر تحریم بر سفره مردم هم شدت خود تحریمی و بی کفایتی مدیران هست.
انها هرگز اهرام فشار خود را از دست نمی دهند.
حالا توافق به چه قیمتی!