رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت:واحد‌های صنفی که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نکنند پلمب خواهند شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری-حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: با بررسی‌های بعمل آمده از واحد‌های رستورانی در هفته گذشته از فعالیت ۲۲۰ رستوران جلوگیری شده و این واحد‌ها ۲۰ روز فرصت دارند تا نسبت به رفع نواقص بهداشتی اقدامات لازم را به عمل آورند.

او گفت: ۳۵۰ واحد صنفی استان در ۳۰ روز گذشته به دلیل نقض مکرر نکات بهداشتی و کرونایی پلمب شده اند.

متاسفانه بر اساس پایش انجام گرفته درصد بسیار بالایی از اصناف نسبت استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی توجه جدی نداشته که ادامه این روند می‌تواند اصناف را به کانون شیوع کرونا تبدیل کند.

به گفته قوانلو نظارت‌ها بر سطح بازار تشدید شده و از متصدیان واحد‌های صنفی انتظار داریم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه جدی تری داشته باشند.
انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.