به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،نقیپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به ۲ برابر شدن هزینههای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی تبریز اعلام کرد: پیشرفت فیزیکی این مرکز درمانی با گذشت پنج سال از احداث آن زیر ۲۰ درصد است.
یکی از رسالتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز حفظ سلامتی مردم و ارائه خدمات بهداشتی درمانی است. با توجه به اینکه آذربایجانشرقی و البته شهر تبریز علاوه بر پوششدهی درمانی به جمعیت خود، پذیرای بیمارانی از استانها و شهرهای دیگر نیز است ضروری است بیمارستانها و تختهای آن به گونهای تجهیز شوند که بتوانیم خدماتی ارزندهتر از قبل ارائه دهیم.
این منطقه به اتوبان شهید کسایی و جاده ائل گلی نزدیکتر بوده و دسترسی به آن راحتتر است؛ مکان یابی بیمارستان به گونهای است که موجب ایجاد مشکلات تردد درون شهری نیز نمیشود، ضمن اینکه ایستگاه مرکزی مترو از این محل عبور کرده و از لحاظ مقاومت در برابر زلزله نیز یکی از امنترین مکانهای تبریز است.
از سال ۱۳۹۶ احداث این مکان شروع شد، اما به دلیل سختی انتخاب پیمانکار و تغییر آن در سال ۹۷ این پروژه با تاخیر مواجه شده و در حال حاضر کمتر از ۲۰ پیشرفت دارد.
این بیمارستان یک پروژهی ملی است و به دلیل تحمیل تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، با مشکلات مالی مواجه هستیم لذا تامین اعتبارات یکی از دلایل کندروی کارها است.
هزینهای که در سال ۹۶ برای احداث این منطقه برآورد شده بود، یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود، اما اکنون به دلیل وجود تورم، این مقدار به ۲ هزار و ۳۰۰ الی سه هزار میلیارد تومان افزایش یافته است لذا با گذشت زمان هزینههای ما چندین برابر میشود.
اگر منتظر تامین هزینههای تکمیل این مرکز درمانی از بودجه باشیم، احداث این مکان چندین سال طول خواهد کشید.
سعی داریم با حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، استانداری و مسئولان از املاک بلااستفاده دانشگاه علوم پزشکی تبریز استفاده کنیم، ضمن اینکه استفاده از ظرفیت خیرین، وامها و تهاترهای مالیاتی نیز در نظر گرفته شده است.
دومین مشکل ما تامین انشعابات آب، برق و گاز این محل است که امیدواریم با هماهنگی و حمایتهای مسئولان استانی برطرف شود.
پارکینگی برای این بیمارستان در نظر گرفته شده و از این نظر مشکل نداریم، اما در ارتباط با اقامت افراد غیر بومی در نظر داریم توسط شرکتهای خصوصی مکانهایی را برای این افراد ایجاد کنیم.
عمده مشکل ما کمبود نیروی انسانی نبوده، بلکه کمبود در جذب آنها است که اگر بحث مالی آن تامین شود، از این نظر نیز مشکلی نخواهیم داشت؛ البته در هماهنگیهای لازم با معاونت تامین نیروی انسانی دانشگاه و سازمان برنامه و بودجهی استانی این مشکل برطرف شده است.
ما با تمام توان خود پیگیر احداث این مکان هستیم و امیدواریم با حمایت مسئولان استانی و کشوری همچنین تامین زیرساختهای لازم این بیمارستان را به موقع به بهرهبرداری رسانده و شرمنده مردم نشویم.
انتهای پیام/ک