مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: ۹۵ درصد شهر اصفهان تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار گرفته است اما در حال حاضر با فرسودگی شبکه مواجه هستیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، هاشم امینی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان امروز در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، گفت: از دوره‌های گذشته  تعامل میان شرکت آبفا و شورای شهر وجود داشته که نتیجه آن حل بسیاری از مشکلات شهر در حوزه ارائه خدمات استراتژیک آب بوده است.

امینی می‌گوید در حوزه خدمات و عمران شهری ارتباط مناسبی بین دو مجموعه وجود دارد که اثرات بسیاری در مدیریت شهر داشته است.

در حال حاضر چهار میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سراسر استان تحت پوشش خدمات آبفا قرار دارند. ۴۰ شهر و ۵۶۹ روستا که شامل ۵۲۸ هزار نفر جمعیت است تحت پوشش آب زاینده‌رود نیستند و سایر مردم استان از آب زاینده‌رود استفاده می‌کنند، بنابراین چهار میلیون و ۳۲۹ هزار نفر جمعیت با سرانه ۱۳.۵ متر مکعب آب، تحت پوشش حوضه زاینده‌رود و دچار مشکل در تأمین آب هستند.

امینی گفت: از سال ۸۶ لزوم بهره برداری از سامانه دوم آبرسانی احساس شد که تاکنون تکمیل و بهره‌برداری نشده است. در این سال‌ها مردم به علت ناتمام مردم این سامانه دچار آسیب شده‌اند.

بر اثر افت آب‌های زیرزمینی در ۵۶ شهر و بیش از ۳۸۰ روستا، ۱۲۴ حلقه چاه کاملاً خشک شده و ۱۴۰ حلقه چاه نیز بین ۳۰ تا ۷۰ درصد خشک شده است. کیفیت آب تعدادی از چاه‌های آب‌دار نیز تنزل پیدا کرده است.

امینی می‌گوید از کل آب موجود، ۱۶ درصد پرت آب داریم که کمترین میزان پرت آب در کشور است. اصفهان در کنار یزد در بین شهر‌های سفید از نظر پرت آب قرار دارد که ناشی از اقدامات خوب در این زمینه است.

در سال ۸۶ سرانه مصرف خانگی بخش شهری به ازای هر لیتر در شبانه روز ۱۸۹ لیتر بوده است که این عدد را تا سال ۹۷، به ۱۴۹ لیتر رسسیده است. با شیوع کرونا مقداری مصرف افزایش یافت، اما هم اکنون این میزان ۱۶۰ لیتر است که آمار بسیار خوبی به شمار می‌رود.


انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.