به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: بیش از ۷ میلیون وسیله نقلیه که در کشور تردد دارند مربوط به ناوگان بار و مسافر است و میزان ترددها در سال ۱۴۰۰، ۷ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ترددی که در کشور ثبت شده حدود ۶۱۶ میلیون فقط مربوط به ناوگان بار و مسافر است. همچنین در بحث تصادفات هم در ۷ ماه اخیر ۱۰ هزار فوتی داشتیم که ۹۸ نفر آن مربوط به اتوبوسها است.
سردار هادیانفر گفت: ۸۵ درصد عامل انسانی تصادفات به عامل انسانی برمی گردد، زیرا دور از چشم پلیس حرکتهایی توسط رانندگان رخ میدهد که قابل انکار نیست.
رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد: ۸۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده است یعنی بیش از ۲۵ سال خدمات رسانی می کنند و قطعات نامرغوب و گران هم در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی یادآور شد: شکستگی شیشه اتوبوسها نقص فنی است که پلیس با آن برخورد میکند و هزینه بر است به نظر من زمان کارکرد رانندگان مهم است که دولت باید کمک کند.
سردار هادیانفر گفت: ما ۳ هزار ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در جادهها داریم که آنها با هزینههای کم قابل برطرف شدن هستند.
انتهای پیام/
امروزه باپیشرفت علوم ونرم افزاهای کامپیوتری ،کنترل خلاف کاریهای عامل انسانی نباید کار سختی باشد.کافی است روزانه راننده های خلافکار توسط پلیس های محسوس وغیر محسوس ودوربین شناسایی ونوع خلاف ثبت گردد.هر راننده ای مشغول رانندگی است چنانچه مرتکب خلاف شدبا ید بداند ومطلع شود که خلاف او درهنگام رانندگی از چشم تیز بین پلیس دور نیست ،واعمال قانون خواهد شد،چه با جریمه یا برحسب رانندگی خطرناک ،مقطعی کوتاه مدت یاطولانی محروم خواد شد.
شدت اعمال قانون بدون اغماض پلیس با رانندگان متخلف ،مطمئن باشید بتدریج فرهنگ رانندگی در کشور تغیر وتصادفات وخسارت های جانی مالی به حد اقل میرسد.
نمونه این تغیرفرهنگ می توان بستن کمر بندایمنی را مثال زد.که تصمیم قاطع پلیس آن راتحمیل کرد.
هیچ مسئولی صداش در نماد. همین ماشینها دارن کم کم تا چند سال دیگه جمعیت ایران را به نابودی میکشن بعد کسی نیست به فکر باشه پس آقایون چطور میخوان از کاهش جمعیت جلوگیری کنند؟؟؟
چرا کارخونه ها را برای فرغون هایش جریمه نمی کنید
چرا عوامل جاده سازی های غیر استاندارد را جریمه نمی کنید
چرا مسئولین دزد جاده خور را جریمه نمی کنید که هیچ به فکر
جان و مال مردم بی گناه نیستند چرا اینهمه برای کرونا هیاهو میشه
اما برای این موارد که شاید بیشتر از کرونا با جان مردم در ارتباط هست هیچ صدایی نیست
نتیجه هم این میشود که یکبار لاستیک فرسوده میترکد و یکبار ترمز نمیگیرد و یکبار سرپلوس میبرد ماشین و به خاطر همین مورد عده زیادی داغدار میشوند.
پس چرا مسئولین درتلاطم نیستند پس چرا برایش واکسن نمی سازد؟؟
فاجعه کووید راه ،جاده ،اتوبان ...
اسپوتنیک خودرو،برکت مسئول ،آسترازنکا مدیر،سینوفارم ...
کاش مثل آمار کرونا تصادفات هم مورد توجه دولت قرار میگرفت
بخش زیادی از جاده های شهرستان ها دو طرفه است که بد ترین تصادفات روی میدهد
آنقدر که با جاده های کلان شهر ها میرسند باید به شهرستان ها هم اهمیت بدهند
کیفیت خودروها مورد توجه قرار نمیگیره یک میخواد خودروی ایمن بخره سوار شه که واردات رو ممنوع کردن
جریمه و تنبیه رانندگان که به اندازه کافی هست
نقش دوربین ها دیگه صرفا ثبت تخلف نیست تامین کسری بودجه هم هست
در روز 48 نفر
آیا نباید مانند بیماری کرونا هر روز در رسانه ملی اطلاع رسانی شود