وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:نگاه ارزشی و انقلابی آن است که با رفتار خودمان هر طورکه می توانیم وحدت را بین آحاد مردم بیشتر کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، در آیین بزرگداشت مرحوم سیدعلی اکبر پرورش که شب گذشته در حسینیه بنی فاطمه اصفهان برگزار شد، سیدعزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور در پیامی که به صورت ویدئویی پخش شد، گفت: علی اکبر پرورش یک شخصیت ملی، دینی، انقلابی ارزشمند بود، او یک چهره سیاسی و مبارز بود که مسئولیت‌های اجرایی سطح بالای حاکمیتی داشت.
وی  گفت: مرحوم پرورش نایب رئیس مجلس، وزیر آموزش و پرورش بود و من از جمله کسانی هستم که از روز‌های اول انقلاب با ایشان آشنا و مرتبط بودم و در بعضی از مقاطعی که مسئولیت‌های من با ایشان ارتباط مستقیم پیدا می‌کرد همیشه مورد لطف و محبتشان قرار می‌گرفت. او بسیاری از شُبَهات سیاسی را با بیان قرآنی حل کردند.

ضرغامی گفت: اوایل انقلاب بود یک دسته‌بندی ایجاد شده بود و سوالاتی مطرح می‌شد و نگاه‌های کمونیستی تا حد زیادی حاکم بر تفکرات اسلامی و بچه‌ها انقلابی بود. مثلاً هرکس ثروت و سِمتی داشت حتماً جزو شخصیت‌های منفی و محسوب می‌شد و باید با آن‌ها مبارزه می‌کردند و در نقطه مقابل هرکس که از این موقعیت‌ها برخوردار نیست انسان برجسته سالک و خوبی است و در واقع ملاک خوبی و بدی میزان برخورداری آن‌ها از ثروت و موقعیت بود و تفکرات مارکسیستی این نگاه را تقویت می‌کرد.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: در این مقطع که کسی جرأت نمی‌کرد تفسیر روشنی از نگاه دینی مطرح کند مرحوم پرورش سخنرانی خیلی خوبی کردند که مخاطب بسیاری داشتند. ایشان فرموند در سوره "ص" و آیه ۳۸ به بعد در مورد دو پیامبر صحبت می‌شود وآن‌ها بهترین بندگان ما و بسیار بازگشت کننده به سمت ما بودند یعنی اوج نگاه توحیدی و الهی بود.

این دو پیامبر یکی حضرت سلیمان بود که شما از نظر ثروت و مقام و موقعیت دنیای دیگر کسی را نمی‌توانید در حد حضرت سلیمان تصور کنید پس او باید اوج اشرافی‌گری، طاغوتی و ضد دینی باشد و دیگری حضرت ایوب (ع) بود که مورد آزمایش قرار گرفت و به واژه صبر ایوب معروف است. در آیات آمده وقتی خداوند به او گفت آماده باش می‌خواهیم تو را امتحان کنیم گفت من آماده ام و خداوند همه چیز را از او گرفت به طوری که در بعضی روایت‌ها آمده است، آنقدر مریض شد و خانواده و ثروت را از دست داد و بیمار در گوشه‌ای افتاد.

وی گفت: تجربه سیاسی من در این سال‌ها حاکی از این است که بیشتر از ثروت، مقام و موقعیت و قدرت اجرایی و سیاسی فرد است که انسان‌ها را مورد آزمایش قرار می‌دهد که آیا کسی در اوج قدرت است خدا را فراموش نمی‌کند؟ حق الناس را درست و به موقع انجام نمی‌دهد؟ آیا از مسیر الهی خارج نمی‌شود؟ این یک امتحان بزرگ است.

خیلی از افراد تا زمانی که پست و مقام ندارند همیشه حرف از خدا و پیغمبر می‌زنند، اما به محض اینکه پست و مقامی در جایگاه بالایی می‌گیرند همه چیز را فراموش می‌کنند. بعضی از آدم‌ها زمانی که پست می‌گیرند دیگر شما را نمی‌شناسند و آن آدم قبلی نیستند.

وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: مرحوم آقای پرورش با بصیرت و تسلط به قرآن و درک درست بحث‌های سیاسی توانست بچه‌های انقلاب را به خوبی هدایت کند؛‌ای کاش مرحوم پرورش اکنون در میان مردم اصفهان و بین‌مابود، ما مشکلات و گرفتاری‌های زیادی داریم و دوران سختی را می‌گذرانیم؛ چند وقت قبل من در اصفهان در کنار زاینده رود ویدیوی گذاشتم و صحبت کردم درباره اینکه زاینده رود آب ندارد، اما حال مردم هم خوب نیست حالا باید با این مردم با هر فکر، اخلاق و رفتاری که دارند زندگی کرد.

هر کسی یک شکل مشغول است و باید با همه مردم تعامل داشت و نباید مردم را گروه گروه و دسته دسته نکنیم.

ضرغامی گفت: چند سال گذشته قبل از کرونا زمانی که سخنران مراسم ۹ دی بودم آنجا خاطراتی از رفتار فتنه‌گران خدمت شما مردم اصفهان گفتم و امروز تکمیل می‌کنم.

رهبر معظم انقلاب که مردم را به درستی هدایت می‌کنند و مردم را از گرد و غبار فتنه به سمت سلامت عبور می‌دهند به فتنه‌گران و افرادی که آگاهانه و یا ناآگاهانه به دنبال آشوب می‌افتادند جمله‌ای فرمودند که چنین بود " حرف‌های حق و حتی حرف ناحقی که اعتقاد شما است معتبر است، ولی زمانی که می‌بینید، دشمن با شما هم نوا شده و سو استفاده می‌کند خیلی روشن مرزبندی کنید" که ایشان سه گروه را برای مرزبندی مشخص کردند و گفتند ضد انقلاب، سلطنت طلب و مطرب فراری و بگویید ما با این‌ها نیستیم.

حرف با انتقاد به رفتار مسئولین داریم، اما با این‌ها نیستیم، اما این کار را انجام ندادند و حتی وقتی که در عصر عاشورای ۸۸ آن حوادث اتفاق افتاد و به ساحت امام امام حسین (|ع) اهانت کردند، من آن زمان هم گفتم که اطلاعیه دهید و بگویید کسی که این کار‌ها را می‌کند با ما نیست، اما وقتی انسان در را غلط می‌افتد در سراشیبی آرام آرام همه چیز را از دست می‌دهند و خیلی نکته مهمی است که مرزبندی نکردند و نتیجه‌اش آن اتفاق شد.

او گفت: هر کس یک سلیقه و رفتاری دارد، یکی حجابش کم است یکی حجابش خوب است، یکی موسیقی دوست دارد یکی ندارد، فردی رفتار سیاسی خاصی را می‌پسند و درمجموعه اینکه انسان‌ها مختلف هستند، اما همه ایرانی هستیم و در یک خانواده ایم. نگاه ارزشی و انقلابی آن است که با رفتار خودمان هر طورکه می‌توانیم وحدت را بین آحاد مردم بیشتر کنیم.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.