به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، رحمدل بامری معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست هماندیشی سازمانهای مردم نهاد سیستان و بلوچستان گفت: سازمانهای مردمنهاد؛ بخش مهمی از بدنه مردم، برای مردم و همراه و همگام دولت هستند بنابراین دستگاههای اجرایی استان موظفند با تمام توان و امکانات از این سازمان های مردمی حمایت و شرایط را برای خدماترسانی آنان تسهیل کنند.
بامری گفت: در همه صحنهها به ویژه حوادث و بحرانهای اخیر به ویژه در خصوص کنترل و مقابله با کرونا حضور سازمانهای مردم نهاد و مشارکت دادن خیران و گروههای جهادی بسیار موثر و منشا تحول در خدماترسانی بهتر به مردم بود.
وی گفت: در گام دوم انقلاب، مردم به ویژه در سیستان و بلوچستان با باور و ایمان خودشان به انقلاب اسلامی و با حضور پرشور در انتخابات، نشان دادند باوجود تحمل مشکلات و دغدغههای فراوان از شمال تا جنوب استان باز هم قدردان این وحدت و امنیت این استان هستند و نسبت به آرمانهای نظام علاقه مندی و وفاداری خود را به اثبات رساندهاند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندارسیستان و بلوچستان به بحث آسیبهای اجتماعی و نقش موثر و تعیینکننده سمنها اشاره کرد و گفت: سمنها به طور ویژه در قبال آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد، حاشیهنشینی، بیکاری و بازماندگان از تحصیل تکالیفی دارند تا از این طریق، در شرایط سخت تحریم اقتصادی کشور به این اقشار آسیبپذیر و نیازمند حمایت، کمک شود.
وی به تاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر مشارکت خیرین پیرامون به سه موضوع؛ آبرسانی روستایی، آموزش و بهداشت اشاره کرد و گفت: استفاده از توان خیران و مجموعههای اثرگذار جهت تکمیل و ساماندهی طرحهای نیمهتمام در این سه حوزه ضرورت دارد.
بامری همچنین به لزوم توانمندسازی و مهارت آموزی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی اشاره کرد و گفت: رویکرد دولت در استان این است که غالب خانوادههای تحت پوشش این نهادها با دریافت تسهیلات قرضالحسنه با توجه به ظرفیتهای هر یک از شهرستانها توانمند و دارای شغل شوند.
وی همچنین نقش سمنها را در راستای آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در بین اقشار مختلف مردم بهمنظور پیشگیری و رعایت پروتکلهای بهداشتی با توجه به شیوع سویه جدید کرونا مهم و اثرگذار خواند و گفت: انتظار میرود؛ سازمانهای مردمنهاد، جهت ترغیب مردم به واکسیناسیون و در اجرای طرح شهید سلیمانی یاریگر مسئولان مربوطه باشند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندارسیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اثرات خانمان سوز اعتیاد و لزوم مبارزه با مواد مخدر به ویژه مواد صنعتی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی خانوادهها از خطرات جدی این آسیبها بایستی به یک نهی از منکر و مطالبه عمومی در جامعه تبدیل شود.
وی گفت: استفاده از ظرفیت جوانان، افراد توانمند، بانوان و شایستهسالاری ملاک عمل برای تغییرات در پستهای مدیریتی استان خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در ابتدای این نشست گفت: تشکلها و سازمانهای مردم نهاد؛ میدانداران عرصه خدمت به مردم هستند و در بخشهای مختلف اجتماعی به ویژه بهداشت و درمان، آموزش، مسائل فرهنگی، حاشیهنشینی، اعتیاد، مسائل زیست محیطی و همیاری در بحرانها و حوادث طبیعی ایفای نقش میکنند.
محمد میهنی گفت: هماینک ۴۸۷ سمن در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند که تعداد ۱۲۰ سمن از طریق استانداری، ۲۲۵ سمن از طریق اداره کل ورزش و جوانان، تعداد ۱۲۷ مورد بهزیستی و ۶ مورد مجوز فعالیت شان را از نیروی انتظامی دریافت کردهاند.
انتهای پیام/ع