به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید احسان اصنافی در نشست رؤسای سازمانهای آتش نشانی کشور خواستار افزایش توان تیمهای عملیاتی سازمان آتشنشانی با استفاده از ظرفیت مجموعههای دانش بنیان و صنعتی شد و گفت: بحث آتش نشانی یکی از دغدغههای جدی شهر شیراز است.
او با بیان اینکه موضوع پدافند غیرعامل و ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده شهری است از جمله مسائلی است که در کلانشهر شیراز به جد دنبال میشود، افزود: دقت نظر مجموعه شهرداری شیراز به دلیل قدمت فعالیت در این حوزه قابل توجه است.
شهردار شیراز خاطرنشان کرد: شیراز در شمار کلانشهرهایی است که در حوزه پس از پیشگیری و امداد توانسته عملکرد خوبی را از خود نشان دهد.
اصنافی همچنین یکی از دغدغههای جدی سازمان آتش نشانی را تجهیزات ذکر و تصریح کرد که در تلاش هستیم تا با استفاده از ظرفیت مجموعههای دانش بنیان و مجموعه صنعتی شهر، بخشی از این مهم را فراهم کنیم تا بر توان تیمهای عملیاتی مان در دو حوزه بیفزاییم.
حمید کشتکار، معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز نیز در این نشست بیان کرد: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یکی از سازمانهای حساس در حوزه فعالیتهای شهرداری است.
او ادامه داد: کار سخت نیروهای این سازمان بر کسی پوشیده نیست و فعالیت آنها شبانه روزی است.خدمات این سازمان یک خدمات مستمر و در عین حال حساس است و اگر لحظهای غفلت و تاخیر در فعالیت آنها انجام شود چه بسا که یک فاجعه بزرگ رخ میدهد.
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری همچنین عملیاتی و به لحظه بودن را یکی از ملزومات فعالیت این سازمان عنوان کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز نیز در این نشست به اهمیت و جایگاه آتش نشانی اشاره و با بیان اینکه این موضوع برای آحاد جامعه روشن است و بر کسی پوشیده نیست، گفت: بخش عمدهای از آرامش روانی جامعه مرهون زحمات این سازمان و کارکنان آن است.
مسعود زارعی با بیان اینکه بالاترین کاری که انسان میتواند انجام دهد، خدمت به همنوع است، تصریح کرد که آتشنشانان بالاترین و رفیع ترین جایگاه انسانی را انتخاب کردهاند که در سخت ترین و بحرانیترین شرایط به نجات جان انسانها اقدام میکنند.
او همچنین خواستار بررسی موضوعاتی چون؛ سرمایه انسانی، تجهیزات، آموزش حرفهای، آموزش همگانی و ... در این نشست شد.
این عضو شورای شهر شیراز که معتقد است امکانات و توان، متناسب با ماموریتها نیست، گفت: سوال اینجاست که چه کار باید کرد که با این عدد تناسب ماموریتها به شکل عالی انجام شود.
انتهای پیام/