قایق‌های به جا مانده روئینگ پس از گذشت نزدیک به دو سال از گمرک ترخیص و در دریاچه آزادی رونمایی شد.

به گزارش روابط‌ عمومی فدراسیون قایقرانی، فدراسیون ایران سال ۹۶ اقدام به خرید تعداد ۳۴ عدد قایق روئینگ کرد. تیرماه سال ۹۸ پس از تامین و پرداخت باقیمانده مبلغ، این قایق‌ها وارد گمرک قشم شدند.
اما از همان زمان قایق‌ها در گمرک باقی ماند و حتی در شرایطی که این قایق‌ها قبل از المپیک یکی از نیاز‌های قایقرانان بود، باز هم این ترخیص انجام نگرفت و نامه‌نگاری‌ها و پیگیری‌ها بی نتیجه ماند.
بعد از نزدیک به ۲ سال بالاخره با تلاش فراوان و پرداخت بدهی‌ها بالاخره امروز این قایق‌ها وارد دریاچه آزادی و آیین رونمایی از قایق‌ها برگزار شد.
در این مراسم مسئولین فدراسیون، ورزشکاران و مربیان و اصحاب رسانه حضور داشتند و قایق‌ها به دست ورزشکاران از کانتینر خارج و رونمایی شد.
رئیس فدراسیون قایقرانی در بدو ورود قایق‌ها گفت: برخی افراد در مسیر ورود قایق‌ها در بوروکراسی‌ها غرق شدند. اگر قایق‌ها به دست‌مان می‌رسید، ورزشکاران ما با این قایق‌ها می‌توانستند سهمیه‌های بیشتری برای المپیک توکیو کسب کنند و در المپیک نیز نتایج درخشان‌تری به دست بیاورند.
علیرضا سهرابیان در ادامه افزود: این قایق‌ها برای کسانی است که می‌خواهند پرچم ایران را به اهتزاز در آورند.
رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: قایق‌هایی که فدراسیون وقت بعد از سال ۹۶ خریداری کرده بود را بعد از چهار سال دیدیم. ورزشکارانی که برای کسب سهمیه المپیک و آمادگی محتاج آن‌ها بودند امروز توانستند آن‌ها را ببینند.
وی تاکید کرد: اسفند ۹۷ که رئیس شدم متوجه بدهی ارزی شدم و با کمک وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و دوستان خیرخواه بدهی قایق‌ها پرداخت شد و سال ۹۸ قایق‌ها بارگیری شد و یک ماه بعد از چین به ایران رسید، ولی سال ۹۸ تا امروز یعنی ۲۱ ماه قایق‌ها در گمرک اسیر شد و چند میلیون بدهی به گمرک و کانتینر‌ها پرداخت شد.
سهرابیان افزود: این مبلغ از بیت المال و دست‌های پینه بسته دختران و پسران من پرداخت شد. آن‌ها برای قهرمانی و اهتزار پرچم ایران کیلومتر‌ها پارو می‌زنند.
وی تصریح کرد: بدهی به گمرک از سال ۸۶ باقی مانده بود که انجام شد. دو ماه پیش نیز من توقیف اموال شدم و حساب‌های من مسدود شد. ما یک ماه پیش منتظر ورود قایق‌ها بودیم و می‌خواستیم جشن بگیریم..
سهرابیان در خصوص اینکه کدام بخش از انتظارات گمرک مورد نقد شما است، گفت: انتظار گمرک نا‌به‌جا نبود بلکه بوروکراسی‌های ورزش گذشته و قدیمی است. از نمایندگان می‌خواهیم که قوانین را بازنگری کنند. لوازم قایقرانی لوکس محسوب می‌شود. لوکس برای اتومبیل‌هایی است که مبلغ آن‌ها عدد‌های دو رقمی میلیاردی است. قایق‌هایی که دختران و پسران ما با دستان پینه بسته با آن‌ها تمرین می‌کنند لوکس نیستند. از مسئولین می‌خواهیم که به این مسئله به دید ملی نگاه کنند. اگر دوستان زودتر قایق‌ها را ترخیص می‌کردند نمایندگان بیشتری در المپیک و حتی در فینال A داشتیم.
وی گفت: در هانگژو از همین قایق‌ها استفاده می‌کنیم و قایقرانی به شکل دیگری در سبد مدال آوری ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو و المپیک پاریس نقش خواهد داشت. چهار سال از خرید قایق‌ها گذشته و مدل‌های جدید وارد بازار شده و باز هم ما از دنیا عقب هستیم. اگر قایق‌ها چهار سال پیش رسیده بود بهتر بود، ولی باز هم خداراشکر می‌کنیم که به دستمان رسیده است.
رئیس فدراسیون قایقرانی تاکید کرد: قوانین باید به روز شود از سال ۸۹ تا ۹۵ در حدود ۶ میلیارد تومان برای قایقرانی مالیات بریدند و این باعث شد اموال من که از سال اسفند ۹۷ وارد فدراسیون شدم، توقیف شود. این قانون باید تغییر کند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار