به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه عرایس گوشت دعوت کرد.
برای تهیه این غذای لبنانی احتیاج داریم به:
گوشت چرخ کرده 500 گرم، گوجه 1 عدد، پیاز 2 عدد، نعنا و جعفری خرد شده روی هم 1 پیمانه، فلفل تند 1 عدد، سیر 2 حبه، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، رب انار 4 قاشق غذاخوری، نمک 1 قاشق مربا خوری، ادویهها (پودر زیره، سماق، فلفل سیاه، پاپریکا و بهارات عربی) از هر کدام 1 قاشق مرباخوری سرخالی
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله عرایس گوشت را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/